ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ “MELISSES”: ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!

Ένα ξεχωριστό party με τις Μέλισσες και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες που θα φτιάξουν μουσικά το βράδυ του Σαββάτου μας! Εσύ βάλε το φαγητό και το καλό κρασί!

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν το Σάββατο, 16 Μαΐου, στις 21:20 στο ΣΙΓΜΑ.

Το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έχει γνωρίσει τα τελευταία έντεκα χρόνια την θερμή αποδοχή του κοινού και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα επί σκηνής αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ.

Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι.  Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν  τις μεγάλες επιτυχίες τους  όπως «Το Κύμα», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό», το «Μισή Καρδιά», αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό,  ένταση, κέφι και συγκίνηση.

Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι», τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ», το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων, ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός αλλά και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.