ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ…Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η πιο καλή απογευματινή παρέα έρχεται την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στον ALPHA

Σας έλειψε και το ξέρουμε… Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η αγαπημένη παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης, επιστρέφει ανανεωμένη και πιο λαμπερή στην εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ» του ALPHA Κύπρου, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:30.

Λατρέψατε το νέο τρέιλερ, αισθανθήκατε τη γλυκύτητα που εκπέμπει και ταυτιστήκατε με το ιδιαίτερο story! Κι αν σας χάρισε και ένα και δύο και τρία χαμόγελα παραπάνω… είμαστε σίγουροι ότι φέτος δεν θα θέλετε με τίποτα να αποχωριστείτε την πιο όμορφη παρέα!

Κάτι αλλάζει, κάτι νέο έρχεται και είμαστε βέβαιοι ότι θα το ερωτευτείτε κι αυτό! Ο Χάρης, η Βαρβάρα και ο Τάσος ετοιμάζουν πυρετωδώς νέες εκπλήξεις, ενώ ένα φρέσκο πρόσωπο ετοιμάζεται να προστεθεί στο πάνελ, για να μας πει πολλά, αλλά και να «δώσει» περισσότερα…

Τα απογεύματα χρειάζονται χαλαρές στιγμές, γέλιο, ζωντάνια, χαρά, αμέτρητες νότες αισιοδοξίας, αλλά και… θεϊκά γλυκά διά χειρός σεφ! Η Χριστιάνα και η ομάδα της γνωρίζουν πολύ καλά την τέλεια δοσολογία και υπόσχονται ότι το καθημερινό δίωρο ραντεβού τους θα ενισχύεται διαρκώς με μία πλούσια σκαλέτα από συνεντεύξεις, παιχνίδια, αλλά και ξεχωριστά θέματα που αφορούν τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και την κοινωνική προσφορά…

Όσα ενδιαφέρουν τον τηλεθεατή, όσα ενθουσιάζουν τη νοικοκυρά, όσα κινούν την προσοχή των νέων, όσα αναστατώνουν τη showbiz, όσα γίνονται viral, όσα απρόοπτα χαρίζουν άφθονο γέλιο, καθώς και άλλα πολλά έρχονται… ΜΑΖΙ με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στον ALPHA Κύπρου!

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ»: Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:30 – 17:30.