ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Μια μητέρα, γίνεται πάντα και καλύτερος άνθρωπος.

Φωτογραφία από Daria Shevtsova from Pexels

 

Γιατί αλλάζουν πολλά στον τρόπο σκέψης, τη συμπεριφορά, τις προτεραιότητες, παρατηρεί με άλλη οπτική τα πάντα που συμβαίνουν γύρω της. Ωριμάζει αλλιώς και μπορεί πλέον, να αντιμετωπίσει καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο που δείχνουν και τη μεγάλη αλλαγή στο μέσα της.

Είναι σπουδαίο να συμβαίνει αυτή η μετάλλαξη και να οφείλεται σε έναν μικρό άνθρωπο που όμως έχει τόση τεράστια δύναμη και επιρροή στους γύρω του.

Τα παιδιά σου σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Τα παιδιά σου θα σε μάθουν να βάζεις στην άκρη τον εγωισμό σου γιατί σε μια τέτοια ανιδιοτελή αγάπη, το εγώ δεν χωρεί.

Τα παιδιά σου θα συμβάλουν στο να θέσεις καινούριες προτεραιότητες, καινούριους στόχους. Τα παιδιά σου θα σε βλέπουν αλλιώς, θα σε έχουν τόσο ψηλά, θα αποτελείς ολόκληρο τον κόσμο τους. Και θα αντιλαμβάνεσαι τη μεγάλη σου ευθύνη να είσαι ένα σπουδαίο παράδειγμα.

Είναι μεγαλείο να είσαι μητέρα, να αντιλαμβάνεσαι τη σπουδαιότητα του και να γίνεσαι μέρα με τη μέρα καλύτερος άνθρωπος για τα παιδιά που έφερες στον κόσμο αλλά και όσους βρίσκονται γύρω σου.