ΝΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Μια γυναίκα αποκαλύπτει πώς έπεισε τον σύζυγό της να κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι -Το απίθανο hack της έγινε viral

Μια σύζυγος βρήκε έναν απίθανο τρόπο ώστε να πείσει τον σύζυγό της να την βοηθά, κάνοντας περισσότερες δουλειές στο σπίτι.

Η γυναίκα από την Αυστραλία είχε κουραστεί να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνη της και ο σύζυγός της να την βοηθά λίγο ή καθόλου. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι, καθώς ο άνδρας τους δεν βοηθά στο σπίτι και στις αγγαρείες που αυτό έχει.

Έτσι, σκέφτηκε ένα «δαιμόνιο» σχέδιο για να τον κάνει να βοηθά περισσότερο.

Τι έκανε λοιπόν; Αγόρασε ένα φθηνό κινητό τηλέφωνο και αποθήκευσε τον αριθμό του στο δικό της κινητό με το όνομα «Σπιτονοικοκύρης».

Κάθε φορά, λοιπόν, που ήθελε να κάνει κάτι ο σύζυγός της, εκείνη έστελνε μήνυμα ως σπιτονοικοκύρης και έλεγε ότι θα περάσει να τσεκάρει κάτι στο σπίτι, να κοιτάξει ή να φτιάξει κάτι.

Έτσι, ο άνδρας της αναγκαζόταν να κάνει μερικές δουλειές ώστε να είναι όλα στην εντέλεια όταν ο σπιτονοικοκύρης εμφανιζόταν.

Η δαιμόνια σύζυγος μοιράστηκε το απίθανο hack της στο Facebook group «Mums Who Clean».

Πολλές γυναίκες την αποθέωσαν και δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν και εκείνες παρόμοιες τακτικές για να πείσουν τους συζύγους τους.

Το post στο Facebook έχει χιλιάδες likes και έγινε γρήγορα viral.

Πηγή: bovary.gr