ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ

Δημιούργησε το καλύτερο για τον εαυτό και το σώμα σου, μαθαίνοντας πρώτα από όλα, να σε αγαπάς.

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

Το γυναικείο σώμα είναι υπέροχο, με καμπύλες ή χωρίς. Ξεχωριστό όπως και η κάθε γυναίκα ανάμεσα μας που καθημερινά παλεύει τόσο με τις ανάγκες που τις δημιουργούν τα όσα βλέπει γύρω της όσο και με τα θέλω που μπορούν να καλυτερεύσουν τη ζωή της.

Το γυναικείο σώμα αντέχει τόσα πολλά και το ξέρεις, πώς μέσα από αυτό γεννιέται ένας άνθρωπος, δηλαδή, μια ζωή. Είναι υπέροχες οι γυναίκες και κάνουν κάθε μέρα τον κόσμο μας καλύτερο.

Αδύνατες ή με καμπύλες, ξέρουν να αγαπούν, ξέρουν να δίνουν, ξέρουν να προσφέρουν, ξέρουν να είναι δίπλα σε όσους τις χρειάζονται, ξέρουν να μεγαλουργούν.

Γιατί κάθε γυναίκα, είναι ένα υπέροχο πλάσμα!

Μην βάζεις στο μυαλό σου το τέλειο σώμα, την τέλεια γυναίκα και προσπάθησε απλά, βήμα με βήμα κάθε μέρα να πετύχεις και να φτάσεις το καλύτερο που θεωρείς εσύ σωστό για σένα. Δεν πειράζει να έχεις λίγα κιλά παραπάνω, δεν πειράζει να έχεις λιγότερα κιλά, φτάνει εσύ να σε φροντίζεις.

Να προσέχεις τι τρως, να διαβάζεις αυτά που αγαπάς, να γυμνάζεσαι και ναι, καμιά φορά να το παρακάνεις γιατί έχει και αυτό τη γλύκα του. Να σε προσέχεις και να μην σε μετράς με θερμίδες μα ούτε και στους γύρω σου να το επιτρέπεις. Είτε χρειάζεται να χάσεις βάρος είτε χρειάζεται να βάλεις βάρος, να σε μετράς με το μεγαλείο της καρδιάς σου, της θέλησης, της υπομονής σου. 

Μα να μην ξεχνάς ποτέ να σε αγαπάς και να σου λες μπράβο κάθε μέρα για κάθε μικρή και μεγάλη σου προσπάθεια που σε φέρνει πιο κοντά στα αληθινά σου θέλω.