ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Ένας χώρος στον οποίο μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη ηρεμία, τη θάλασσα, ένα από τα πιο επιβλητικά ηλιοβασιλέματα, να ζήσεις στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα και γιατί όχι, να πας και με το κατοικιδιό σου!

Η απόλυτη, φυσική ηρεμία με τα χρώματα και τους ήχους της φύσης να είναι το μόνο που θα σε απασχολεί κατά τη διαμονή σου στο παραδεισένιο Natura Beach Hotel and Villas στην Πόλη Χρυσοχούς

 

Ένας όμορφος χώρος στο Κέντρο του Κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς με τη θέα να παίρνει τη ματιά σου προς το ακρωτήριο Πωμός αλλά και τη χερσόνησο του Ακάμα, τις πανέμορφες περιοχές της Κύπρου μας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην παραλία την οποία θα έχεις άπλετη για να απολαύσεις κάθε λεπτό της διαμονής σου, οι φωλιές των χελώνων χρόνο με το χρόνο αυξάνονται λόγω της ενεργού συμμετοχής των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου στην προστασία τους.

Και εάν ανυπομονείς για να επιβεβαιώσεις την είδηση, το Natura είναι φιλικό προς τα κατοικίδια μας για να ζήσετε και να απολαύσετε με το αγαπημένο σας σκυλάκι τις φετινές σας διακοπές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26323111