“ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ”

Ένα πνευματικό ταξίδι 8 βδομάδων που θα σας χαρίσει ανακούφιση και αυτοπεποίθηση!

Το σώμα σου φτάνει μαζί σου κατά τη γέννηση και φεύγει μαζί σου στο θάνατο. Είναι ένας πολύ αγαπητός συνεργάτης, ένας σταθερός σύντροφος ψυχής.

 

Τα σώματα μας είναι τα ανθρώπινα εμπορευματοκιβώτια μας και είναι εδώ για να μας διδάξουν, να μας στηρίξουν και να μας καθοδηγήσουν μαζί με τις προσωπικότητες και τις ψυχές μας. Έτσι, κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα με το σώμα – όποτε νομίζουμε ότι τα σώματά μας είναι πολύ μεγάλα, πολύ μικρά, πάρα πολύ λιπαρά, πολύ λεπτά, πολύ γερασμένα – πρέπει να δούμε αυτή την πεποίθηση από την ψυχή.

Η επίθεση στο σώμα σας με δίαιτες και εξαντλητικά καθεστώτα γυμναστικής μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές στο σώμα, αλλά μέχρι να κάνετε την ψυχική εργασία, θα παραμείνετε κολλημένοι στην ίδια θέση. Μόνο η εσωτερική εργασία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αισθανόμαστε για το εξωτερικό μας δοχείο.

 

ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ

Εάν έχετε αγωνιστεί με δίαιτες και προγράμματα άσκησης και τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί ή αν έχετε πετύχει σε δίαιτες και άσκηση αλλά ακόμα δεν αγαπάτε αυτό που είστε, ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια άλλη προσέγγιση!

Ξεκινήστε ένα πνευματικό ταξίδι 8 εβδομάδων που θα σας διδάξει πώς να θεραπεύσετε το κάρμα του σώματός σας, να απαλλαγείτε από την ντροπή του σώματος και να δοκιμάσετε την ολοκληρωμένη, πλήρως και εντελώς, χωρίς εξαίρεση αγάπη για το σώμα σας.

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει εάν αναζητάτε έναν τρόπο για να:

Θεραπεύσετε το κάρμα του σώματός σας.

Να απελευθερωθείτε από όλη τη ντροπή του σώματος.

Απελευθερωθείτε απο την ανάγκη για εθισμούς.

Γίνετε απολύτως βέβαιοι στο σώμα σας.

Απολαύστε την ανανεωμένη σεξουαλικότητα σας.

Αποδεχθείτε τον εαυτό σας πλήρως σε όλες τις ηλικίες και στάδια.

Αν θέλετε να αγαπάτε το σώμα σας, πρέπει να ΑΓΑΠΑΤΕ το σώμα σας!

Καθώς κάνετε αυτό το έργο ψυχής, θα παρατηρήσετε ότι αρχίζετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Και καθώς αυτή η αγάπη διαπερνά όλο σας το πεδίο – την ψυχή και το ανθρώπινο δοχείο – το σώμα σας θα ανταποκρίνεται σε αυτήν την αγάπη, σχεδόν σαν να είναι μαγεία. Το σώμα σας θα θεραπευτεί και θα αλλάξει, χωρίς κόπο, απλώς και μόνο επειδή είναι αγαπητό.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε να κάνετε το έργο της ψυχής που έχει ως αποτέλεσμα:

Ριζική αποδοχή, ελευθερία από ντροπή, ελευθερία από κατάχρηση στο παρελθόν, ελευθερία από παλιές πληγές, απολαύστε τον φυσικό σας εαυτό, ανοιγμα του σεξουαλικού σας εαυτού, απελευθέρωση συνήθειες και εθισμούς, ευγνωμοσύνη για όλες τις ηλικίες και τα στάδια, εκτίμηση του ριζικού σώματος.

Στην πραγματικότητα, αυτό το μάθημα δεν θα σας δείξει κάποια ιδιαίτερη μέθοδο, για να χάσετε βάρος ή να βρείτε τη “φόρμα” σας (αν και και τα δύο θα συμβούν εύκολα καθώς κάνετε αυτή την εσωτερική δουλειά).

Πρόκειται για ένα απλό πνευματικό μάθημα 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες, που θα ξυπνήσει την ψυχή σας και θα σας δώσει κάτι νέο για να αναλογιστείτε και να ενσωματώσετε, καθώς ζείτε τη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν δίαιτες, δεν υπάρχει ισχύς, κανένα δράμα, καμία στέρηση, κανένας πόνος. Είναι εύκολο και απλό – αβίαστο, πραγματικά. Δεν θα ξέρεις ότι το κάνεις! Ωστόσο, καθώς κάνετε αυτό το εσωτερικό έργο, λίγες φορές κάθε εβδομάδα, θα διαπιστώσετε ότι θα αλλάξετε τη σχέση με το σώμα σας, εντελώς!

Καθώς γίνονται εσωτερικές αλλαγές, γίνονται και εξωτερικές.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

Όταν εργαζόμαστε με την ενέργεια, την πρόθεση και το Σύμπαν, τα πάντα μετατοπίζονται πολύ γρήγορα – και έτσι αβίαστα, δεν μπορούμε να θυμηθούμε τι ήταν η ζωή μας, πριν. Μέχρι το τέλος των 8 εβδομάδων, θα έχετε αρχίσει να αγαπάτε το σώμα στο οποίο βρίσκεστε – ακριβώς όπως είστε, χωρίς αλλαγές – από το βαθύτερο επίπεδο ψυχής.

 

Θα καταλάβετε:

Από πού προέρχεται η ντροπή του σώματος σας, είτε προέρχεται από την καταγωγή, την κοινωνία, είτε από κάποια ιδιαίτερη πληγή στη ζωή σας.

Γιατί έχετε συγκεχυμένα συναισθήματα για το σώμα σας.

Γιατί το σώμα σας δεν είναι τόσο ανοιχτό και ελεύθερο όσο θα προτιμούσατε να είναι.

Πώς το φύλο, η φυλή, ο πολιτισμός ή το ιστορικό σας, επηρεάζουν την εικόνα του σώματός σας.

Γιατί η εικόνα του σώματός σας αντανακλά την εσωτερική σας επούλωση.

Πώς μπορείτε να είστε πιο άνετοι στη σωματικότητα.

Πώς μπορείτε να είστε πιο άνετα στην οικειότητα.

Πώς να αποδεχτείτε τους εθισμούς και τους πόθους σας – και καθώς τους αποδέχεστε σε επίπεδο ψυχής, θα αρχίσετε να τους βλέπετε να μετατοπίζονται.

Πώς να αποδεχθείτε το σώμα σας σε όλες τις ηλικίες και τα στάδια της ζωής.

Πώς να αγαπάς το σώμα σου κατά τη διάρκεια της ασθένειας και του τραύματος.

Πώς να βλέπετε το σώμα σας ως σύντροφο ψυχής.

Πώς να καταλάβετε πώς το σώμα σας διδάσκει μαθήματα ψυχής στο υψηλότερο επίπεδο.

Θα σταματήσετε την παραφροσύνη του μίσους του σώματος, της ντροπής του σώματος, της σωματικής δυσφορίας.

Το Σύμπαν θα το μεταφέρει αυτό για σένα, και θα γίνεις ελεύθερος.

 

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Θα κάνουμε αυτό το εσωτερικό έργο χρησιμοποιώντας το περιοδικό μας, μέσω καθοδηγούμενων προβληματισμών, παρατηρώντας πράγματα στη ζωή μας και παρατηρώντας τον κόσμο γύρω μας. Με τον τρόπο αυτό, με την πάροδο του χρόνου, θα μάθετε να δημιουργείτε μια νέα εικόνα σώματος για τον εαυτό σας – μία που γεμίζει με ριζοσπαστική αποδοχή, σταθερή αγάπη για τον εαυτό σας και πλήρη ελευθερία στο φυσικό σας δοχείο.

 

Και πάλι, αυτό το μάθημα δεν είναι μια ιατρική, διατροφική, εθιστική ή φυσική πορεία. Είναι μια σοβαρή πνευματική δουλειά που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εικόνα του σώματος, όπως:

Υπέρβαρος

Λιποβαρής

Εγκυμοσύνη

Αγωνία

Μέση ζωή

Εμμηνόπαυση

Διατροφικές διαταραχές

Εθισμοί

Ταυτότητα φύλου

Πολιτιστική ταυτότητα

Φυσική Κατάχρηση

Σεξουαλική κακοποίηση

Σεξουαλική καταστολή

Συναισθηματική Κατάχρηση

Ασθένεια

Χειρουργική επέμβαση

Κατακλυσμός αδρεναλίνης

Κατακλυσμός εμπάθειας.

Είμαστε εδώ για να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Είμαστε εδώ για να αγαπάμε το σώμα μας.

Ελάτε μαζί μου, σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι της εσωτερικής εργασίας!

 

Συνάντηση μέσω πλατφόρμας Zoom κάθε Κυριακή – 6.00μ.μ – 7.30μ.μ – διάρκεια 1,30 ώρα (από 13/01/2019 μέχρι 03/03/2019).

 

Περισσότερες πληροφορίες: 99381446

 

Πηγή: www.mariatsangaridou.com