ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΟΙ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!

Έλα λοιπόν, τι περιμένεις. Πέτα εκείνες τις παιδικές πιτζάμες που φοράς από τον καιρό που άγγιξαν τα πόδια σου το πάτωμα και άσε τις ντροπές και τις ανασφάλειές σου.

Δεν θα σου προτείνω νέες τάσεις ενδύματος ύπνου, αλλά θα σε παροτρύνω να βγεις κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα σου… τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου.

 

Πέσε για ύπνο, σκεπάσου και κούρνιασε δίπλα από τον/τη σύντροφό σου εντελώς γυμνός/ή… και σταμάτα να με κοιτάς με απορία και να σκέφτεσαι τι μπούρδες ξεστομίζω. Άσε το γυμνό σου σώμα να αγκαλιάσει και να ζεστάνει το κορμί του συντρόφου σου, όχι μία φορά, αλλά κάθε βράδυ. Ναι, υιοθέτησε ένα νέο τρόπο ύπνου και μην σκεφτείς καν το ενδεχόμενο να κρατήσεις έστω και τα εσώρουχα και τις αγαπημένες σου κάλτσες όσο θα κοιμάσαι.

 

Η επαφή δύο γυμνών σωμάτων απελευθερώνει ορμόνες, διεγείρει τη σεξουαλικότητα και αυξάνει την ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού. Άσε που συνηθίζει ο ένας τον άλλο και μπορείτε να απελευθερωθείτε ακόμα και από ανασφάλειες και διάφορα σχετικά κόμπλεξ.

 

Η σχέση ενδυναμώνεται, το ζευγάρι αισθάνεται περισσότερο δέσιμο και φυσικά το ένα σώμα συνηθίζει τη ζεστασιά του άλλου. Αν περιμένεις στη θεωρία να αντιληφθείς αυτό που σου λέω, πίστεψέ με δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα, αν δεν το εφαρμόσεις.

 

Αν είσαι γυναίκα και περνάς τις δύσκολες και άβολες μέρες της περιόδου σου, εννοείται ότι θα κάνεις μια εξαίρεση και θα φορέσεις το εσώρουχό σου. Τώρα, αν πηγαίνεις για ύπνο χωρίς να κάνεις πρώτα ένα μπανάκι, επειδή είναι κρύο και βαριέσαι να λουστείς, καλύτερα να βρεις τις πιτζαμούλες σου ή να αρχίσεις να είσαι πιο τυπικός/η στα θέματα ατομικής καθαριότητας.

 

Να έρθετε πιο κοντά θέλουμε, όχι και να χωρίσετε.

 

Μεταξύ μας, απόψε θα προτιμήσω τις υπέροχες και άκρως θηλυκές μου πιτζαμούλες, που αφήνουν πολλά υπονοούμενα…