ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ MATTEL ΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Mattel εγκαινιάζει μια ολοκαίνουρια συλλογή, την #ThankYouHeroes, που αποτελείται από κούκλες γιατρούς, νοσοκόμους, διανομείς και νοσηλευτικό προσωπικό, δηλαδή όλους όσοι στέκονται δίπλα μας την περίοδο της πανδημίας και δίνουν μάχη για το κοινό καλό.

Σκοπός δεν είναι μόνο να μάθουν τα παιδιά για τους καθημερινούς μας ήρωες, αλλά και να βοηθήσουν τους εργαζόμενους, αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την αγορά μασκών, γαντιών, και ειδών προστασίας, για φαγητό, ιατρική κάλυψη, στήριξη των οικογενειών των εργαζομένων, όπως παροχή φροντίδας στα παιδιά τους κτλ.

Η κάθε κούκλα κοστίζει 20 δολάρια, εκ των οποίων τα 15 θα δίνονται στο ταμείο #FirstRespondersFirst, που δημιούργησε η Thrive Global.

Η ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Thrive Global, Arianna Huffington, δήλωσε: «Θα είναι υπέροχο λοιπόν αυτή τη νέα συλλογή Fisher-Price όχι μόνο να φέρει χαρά στα παιδιά, αλλά να δώσει στους γονείς και τους κηδεμόνες τη δυνατότητα για να τιμήσουν τους καθημερινούς ήρωες και τις οικογένειές τους».

Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 31 Δεκεμβρίου 2020, αλλά αν κάποιος θέλει μπορεί να τα προπαραγγείλει ηλεκτρονικά και να κάνει τη δωρεά του.

«Είτε αυτά τα παιχνίδια δίδονται ως δώρο αναγνωρίζοντας όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή, είτε τα χρησιμοποιήσετε ως μέσο για να μιλήσετε με τα παιδιά για το πώς αισθάνονται, ελπίζουμε ότι οι κούκλες της Fisher-Price, θα κάνουν λιγότερο δύσκολες αυτές τις στιγμές, τόσο των παιδιών όσο και την ενηλίκων», είπε στην ανακοίνωσή του ο Chuck Scothon, αντιπρόεδρος της Fisher-Price και επικεφαλής βρεφικής και προσχολικής ηλικίας της Mattel.

Πηγή: bovary.gr