ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOW OFF ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Υπάρχουν διαφόρων ειδών σχέσεις στις μέρες μας.

Θα τις βλέπεις τριγύρω σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται. Πρώτον, οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες, δεύτερο, τα ζευγάρια δεν είναι απόλυτα ειλικρινή με τον άνθρωπο τους και τρίτο, η επικοινωνία σε αρκετές περιπτώσεις είναι ανύπαρκτη.

Είναι τα ζευγάρια που μένουν μαζί γιατί δεν μπορούν αλλιώς, είναι αυτά που έχουν συνηθίσει ο ένας τον άλλο, είναι οι παρτάκιδες, οι με συμφέρει να βγαίνω με κάποιο πρόσωπο, οι δεν θέλω να μείνω μόνος και βεβαίως για να μην λέμε μόνο τα άσχημα υπάρχουν και τα ζευγάρια που αγαπιούνται, παλεύουν, προσπαθούν και κρατούν κάποια ρομαντικά στοιχεία μεταξύ τους. Πιο δύσκολα τα βλέπεις, μα υπάρχουν.

Πιο πολύ όμως στις μέρες που διανύουμε, στον κόσμο που θέλει να δείχνει ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή του και δεν του λείπει απολύτως τίποτα, υπάρχουν τα show off ζευγάρια που η σχέση τους αναπνέει μέσα από τα likes και τα σχόλια.

Ο έρωτας και το πάθος ανάμεσα τους δεν υπάρχει όμως, είναι τόσο απαραίτητο να είναι μαζί αφού η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω φαίνεται να αρέσει στο κοινό τους.

Αυτά τα ζευγάρια θα τα πετύχεις σε ακριβά εστιατόρια, σε δωμάτια πολυτελέστατων ξενοδοχείων, σε cafes, παντού. Περισσότερη ώρα θα διαθέσουν στο να βγάλουν τη τέλεια φωτογραφία και έπειτα να κοιτάζουν το κινητό τους, παρά να δει αληθινά ο ένας τον άλλο ανταλλάζοντας δυο λόγια μεταξύ τους. Δεν γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο και έχουν ξεχάσει καν τι τους είχε φέρει κοντά. Τι θαύμασαν στ αλήθεια στην αρχή της σχέσης τους. 

Και αυτή είναι η αληθινή άσχημη πραγματικότητα που βιώνουμε στις μέρες μας. 

Δυστυχισμένοι και στο τέλος της μέρας μόνοι άνθρωποι. Που για την ώρα, δεν κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν αυτό και να δημιουργήσουν μια αληθινά όμορφη πραγματικότητα την οποία θα βιώνουν και βεβαίως ίσως και να μην θέλουν να μοιράζονται τόσο στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης… Τουλάχιστον, όχι σε τόσο «φωνακτό» βαθμό. Και είναι βεβαίως θέμα επιλογής που ο κάθε ένας μας κάνει για τον εαυτό του.