ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ

Πόσες φορές είπες δυνατά στον εαυτό σου ότι… Δεν έχεις τίποτα να φορέσεις! 

Κι ας είναι η γκαρνταρόμπα σου γεμάτη από προτάσεις! Εμείς σε νιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε. Γιατί όταν καθημερινά ξέρεις ότι οφείλεις να είσαι άψογα ντυμένη, έρχεται μια στιγμή που πραγματικά αισθάνεσαι πώς δεν έχεις τις κατάλληλες προτάσεις για να φορέσεις και να πας στη δουλειά σου!  

Ευτυχώς υπάρχει λύση και στην παρουσιάζουμε σήμερα! Ένα από τα μυστικά, είναι τα κομμάτια που επιλέγεις να φοράς να μπορείς να τα συνδυάζεις με διάφορους τρόπους. Έτσι θα φαίνεται συνέχεια ότι διαθέτεις νέα outfits κι ας πρόκειται για έξυπνες αγορές που υπάρχουν στη ντουλάπα σου! Το διαχρονικό μαύρο το γνωρίζεις πολύ καλά πως είναι πάντα επένδυση! Και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν πρόκειται για την Philosophy Wear επιλογή σε παντελόνι και top που σε περιμένει στις Ammos Boutique! Τώρα εάν θες κάτι πολύ ζεστό, μην διστάσεις να αποκτήσεις ένα από τα πλεκτά τους που είναι ιδανικά και θα το φοράς συνέχεια! 

Τα σετ μπορείς να τα δεις ως την τέλεια λύση αφού είτε το πάνω είτε το κάτω μέρος θα μπορείς να τα συνδυάζεις διαφορετικά! Το στυλ που βλέπεις πιο πάνω στον συγκεκριμένο χρωματισμό δεν περνά διόλου απαρατήρητο! Είναι και η τέλεια περίοδος μην ξεχνάς να αποκτήσεις όλες τις προτάσεις που σου ταιριάζουν στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ της Ammos Boutique!