ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

Είσαι τόσο όμορφη. Με μια ομορφιά που δεν συναντάς αλλούς. Είσαι μοναδική, για αυτό. Είσαι πετυχημένη. Έχεις ένα άστρο γύρω σου, μια ενέργεια για τη ζωή που ζεις και κάθε στιγμή που σε περιμένει να την απολαύσεις.

Είσαι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζω γιατί ακόμη κι αν η ίδια το ξεχνάς καμιά φορά, δίνεις πολλούς λόγους στους γύρω σου για να σε θαυμάζουν και σε άλλους βεβαίως για να σε ζηλεύουν. Και καταλαβαίνω, είσαι γυναίκα και θες να προλάβεις το χρόνο, να αντιμετωπίσεις έγκαιρα τα σημάδια του. Να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να σταματήσεις το χρόνο που θέλει να… δείξει τα δόντια του.

 

Ναι, δεν σε κατηγορώ για αυτό. Μην χάνεις όμως την ομορφιά σου. Μην παραφουσκώνεσαι και να αισθάνεσαι πως είσαι πιο όμορφη από πριν γιατί δεν είσαι… Γίνεσαι κάτι άλλο. Είναι πολύ καλό να βελτιώνεις το σώμα, το πρόσωπο σου, να αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει. Ναι να το κάνεις. Όμως μην χάνεις τον έλεγχο της κατάστασης. Μην γίνεσαι ίδια με τις κοπέλες που συναντάς στο δρόμο και δεν σου άρεσουν.

 

Την αληθινή ομορφιά σου, κανείς δεν μπορεί να στην δώσει παρά μόνο εσύ. Κάνε πλαστική, βάλε ότι χρειάζεσαι όμως ρώτησε, βρες τον κατάλληλο ειδικό που θα εμπιστευτείς, σκέψου καλά τι θα κάνεις και μην συνεχίζεις να το παρακάνεις…

 

Μην γίνεσαι ένα από τα ίδια, μην φουσκώνεις τόσο πολύ σαν να σε έχει τσιμπήσει μέλισσα. Αυτό δεν είναι ομορφια. Σκέψου τι είναι καλύτερο για σένα και μην γίνεσαι ένα από τα ίδια. Ποτέ δεν ξεχώρισες στα μάτια των ανθρώπων σου για αυτό. Σε αγάπησαν όμως και σε θαύμασαν για τη μοναδικότητα σου… Μην το χάσεις αυτό.