ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ

Ένα από τα πιο όμορφα κομπλιμέντα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος στη ζωή του ολόκληρη.

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

«Όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις».

Κι αυτό, όχι γιατί δεν βγαίνεις από τα ινστιτούτα ομορφιάς, που καθόλου άσχημο δεν είναι, αλλά γιατί έχεις καταφέρει μέσα σε αυτό το τρελό τρέξιμο της καθημερινότητας, τα διάφορα θεματάκια που παρουσιάζονται, τα εμπόδια και ότι άλλο ξέρεις κι εσύ κι εγώ, να φτιάξεις μια ζωή που να την αγαπάς με πρώτο και καλύτερο πλεονέκτημα το γεγονός ότι περιτριγυρίζεσαι από αληθινούς ανθρώπους.

Η ομορφιά είναι όπως θα έχεις καταλάβει κάτι που πηγάζει πρωτίστως από το μέσα μας. Το εκπέμπεις προς τα έξω και μπορείς να κερδίσεις τους πάντες με ένα ειλικρινές χαμόγελο και μάτια γεμάτα από αγάπη, ενθουσιασμό, μια σπίθα που παρασύρει όποιον κι αν τα κοιτάξει.

Όμορφος είναι ο άνθρωπος που συνεχίζει να αγαπά ακόμη κι αν έχει πληγωθεί βαθιά. Όμορφος είναι ο άνθρωπος που δεν χάνει ποτέ τις ελπίδες του και συνεχίζει να βλέπει το ωραίο στο κάθε τι ακόμη κι αν χρειαστεί να κοιτάξει ξανά και ξανά. Θα βρει μια ηλιαχτίδα! Όμορφος είναι ο άνθρωπος που όταν διακρίνει κάτι ωραίο θα το πει στον απέναντι του και επίσης, θα το μοιραστεί για καλό και με άλλο κόσμο.

Για να είσαι όμορφος μέσα κι έξω οφείλεις να φτιάξεις τη ζωή σου στα μέτρα σου. Να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου, να απομακρυνθείς από ότι σε στενοχωρεί, να δεις μπροστά με καλύτερο μάτι όλα αυτά που σε περιμένουν.

Ομορφαίνω γιατί είμαι απόλυτα ερωτευμένη με τη ζωή. Ομορφαίνω γιατί σκορπίζω και παίρνω αγάπη από τους γύρω μου. Ομορφαίνω γιατί έχω πάντα δίπλα μου όμορφους ανθρώπους!

Σ ΄ευχαριστώ φίλη για το κομπλιμέντο σήμερα. Μου έφτιαξες τη διάθεση και τη μέρα και ανταποδίδω