ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ, ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ

Έχω εσένα και νιώθω πως μου έχουν χαρίσει τον κόσμο όλο.

Τα βλέπω όλα όμορφα, πιο έντονα, πιο αληθινα. Σαν να γεννήθηκα για να σε συναντήσω. Σαν να γεννήθηκα για να είμαι μαζί σου.

Αισθάνομαι πώς μαζί με σένα είμαι ολόκληρη. Δεν μου λείπει τίποτα. Δεν χρειάζομαι τίποτα. Είσαι ο άνθρωπος που με έκανε να πιστεύω στον εαυτό μου, να προσπαθώ για το καλό μου, να με νοιάζομαι.

Είσαι ο άνθρωπος που μου έδειξε τι πάει να πει αληθινό ενδιαφέρον. Το πρόσωπο για το οποίο κατάλαβα τι σημαίνει να προσπαθείς πάντα να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτό σου. Αυτός που μου απέδειξε πώς όταν πέφτεις, υπάρχει πάντα κάποιος λόγος για να σηκωθείς. Πώς αξίζει στον κάθε ένα να κυνηγά τα όνειρα του, να προσπαθεί και να δίνει αγάπη στους ανθρώπους γύρω του.

Μαζί με σένα νιώθω ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, πλήρης. Μου έκανες την κάθε μέρα καλύτερη. Γιατί μπορείς να με κρατάς σε εγρήγορση, να με μαθαίνεις πράγματα, να μου δείχνεις πως χρειάζονται ακόμη και οι παύσεις.

Σ ευχαριστώ για όλα. Σ ευχαριστώ που βρέθηκες στο δρόμο μου. Σ ευχαριστώ που με έχεις κάνει δική σου. Σ ευχαριστώ που με αλλάζεις κάθε μέρα προς το καλύτερο. Σ ευχαριστώ που είδες σε μένα όλα αυτά που εγώ, είχα ξεχάσει.