ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Κάπως έτσι μοιάζεις.

Καλοκαίρι

Ηλιόλουστες μέρες. Περιπέτειες με έξαψη, ενθουσιασμό, γέλιο, νέες στιγμές, πρωτόγνωρες ανακαλύψεις και έντονα συναισθήματα για μενα. Καινούρια.

Εμπειρίες που το ταξίδι είναι πάντα όμορφο και ο προορισμός, η μεγαλύτερη, ευχάριστη έκπληξη. Πάντα καλύτερο κι απ΄ότι το είχες φανταστεί.

Μυρίζεις καλοκαίρι.

Εκπέμπεις ηρεμία. Ασφάλεια. Έρωτα.

Νιώθω πως ότι γνώρισα και ότι έζησα πριν από σένα, ήταν απλά απομιμήσεις του έρωτα. Ή κάτι, που εγώ βιάστηκα να αποκαλέσω έρωτα και πάθος.

Θυμίζεις καλογυρισμένη ταινία. Και είσαι ο πρωταγωνιστής μου. Αυτός που έρχεται για να τα αλλάξει όλα, για να σε κάνει να αναθεωρήσεις.  Για να σου δείξει πως ναι, όλα έγιναν για κάποιο λόγο. Πώς άξιζε η αναμονή. Πώς έπρεπε να έρθουν οι καταστάσεις έτσι στη ζωή γιατί πάντα, υπάρχει το σπουδαίο. Για τον κάθε έναν μας. 

Αναθεώρησα λοιπόν.

Και θεωρώ πως έρωτας είναι οι συζητήσεις μας. Τα ηλιοβασιλέματα μας. Οι στιγμές μας. Οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις που φτιάχνουμε. Η φιλία, το ενδιαφέρον και το πάθος μας.

Όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει ένας άνθρωπος όταν πραγματικά είναι ερωτευμένος. Και όταν δεν φοβάται… Όταν τα δίνει όλα συνειδητά και προσπαθεί μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει η φλόγα.

Να μην γίνεται ο άλλος συνήθεια.

Έρωτας, είναι ο άνθρωπος που θα σου κάνει την κάθε μέρα καλύτερη από τη χθεσινή.

Έρωτας είναι αυτός που θα σου δείξει πως, όχι, δεν βαδίζεις μόνος. Γιατί είναι αθεράπευτα δίπλα σου να σε στηρίζει, να σε θαυμάζει, να σε αγαπά. Που θα συμβάλει στο να ανακαλύψεις έναν καινούριο σου εαυτό. Και να αγαπήσεις όλα αυτά που είσαι. 

Έρωτας, είναι οι δικές μας, πολύτιμες στιγμές.

Έρωτας και το δικό μου καλοκαίρι είσαι εσύ. Ο πρωταγωνιστής μου