ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες, αποφασίζουν να αποκτήσουν όμορφα δόντια τα οποία χαρίζουν ωραίο χαμόγελο, σε δείχνουν νεότερο και εκπέμπουν υγεία και καθαριότητα.


Η αισθητική οδοντιατρική είναι πλέον ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
Πλέον, με ανώδυνο τρόπο μπορείς να αποκτήσεις όμορφα δόντια χωρίς κιτρινίλες, κενά, κακοσχηματισμένα είτε ραγισμένα, λεπτομέρειες που επηρεάζουν την εμφάνιση και βεβαίως το χαμόγελο σου.
Αρκετοί αποφασίζουν να οργανώσουν ένα ραντεβού για να δουν το ανανεωμένο τους πρόσωπο και χαμόγελα. Είναι γεγονός ότι η μέθοδος DSD μπορεί να σε δείχνει νεότερο ενώ θα αισθάνεσαι και ο ίδιος καλά με την φρεσκάδα και το αποτέλεσμα. Ειδικότητα του Δρ. Αντρέας Νικολαίδης στη Λεμεσό τα πανέμορφα χαμόγελα που χαρίζει σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που τον εμπιστεύονται καθημερινά.
Επικοινωνήσαμε με τον οδοντίατρο ο οποίος μας έδειξε βήμα προς βήμα το θεαματικό αποτέλεσμα το οποίο αξίζει. Αφού οργανώσεις ραντεβού στον οδοντίατρο, συζητάτε το τι ακριβώς θέλεις αλλά και τι χρειάζεσαι για το άριστο αποτέλεσμα, παίρνει μέτρα για το καινούριο σου χαμόγελο και σου δείχνει στον υπολογιστή πώς ακριβώς θα είναι. Ακολουθεί η διαδικασία και πολύ σύντομα βλέπεις το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει πόνος όμως χρειάζεται σίγουρα μερικές μέρες χρόνος. Κανείς δεν καταλαβαίνει το παραμικρό, ούτε καν κι εσύ, μέχρι τη μέρα που θα δεις το ανανεωμένο σου χαμόγελο! Επενδύεις σε σένα και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις ποτέ!