Ο ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΥΡΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ένας Κύπριος, με αρκετή αγάπη για την γαστρονομία, πήρε όλα όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα ένα βήμα παραπέρα και με μοναδική μαεστρία και εμπειρία, απογειώνει τις αγαπημένες σου γεύσεις σε πλούσια πλάτερ που σερβίρονται με στόχο να τρελαίνουν τον ουρανίσκο!

Είναι τεράστια επιτυχία να μπορείς να δημιουργείς και να συνδυάζεις γεύσεις οι οποίες θα συζητηθούν, θα κερδίσουν τους γευστικούς κάλυκες και θα αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές του κόσμου που θα τα προτιμά και θα τα επιλέγει επανειλημμένα.

 

Και αυτό ακριβώς είναι το νέο γεγονός στη Λεμεσό που από την έναρξη του, κέρδισε εντυπώσεις από κάθε ηλικία.

Ο Στέφανος Βασιλείου, γνώστης και λάτρης των συνδυασμών γεύσεων και στο τι αρέσει στους Κυπρίους αλλά και τους ξένους, δημιούργησε το Vasiliou Gourmet Deli and More και κατάκτησε την κυπριακή αγορά δημιουργώντας ξεχωριστά, γευστικά γκουρμέ πλάτερ με διανομή σε σπίτια και επιχειρήσεις.

 

Γεύσεις που θα βρίσκεις αφορμές να παραγγέλνεις ξανά και ξανά είτε παρακολουθώντας την αγαπημένη σου σειρά, είτε όταν έχεις κόσμο στο σπίτι, είτε πολύ απλά επειδή γιορτάζεις ένα σημαντικό γεγονός. Και ναι, τα πλάτερ Vasiliou Gourmet Deli and More, είναι απόλαυση και μπορείς να επιλέγεις τις γεύσεις που σου αρέσουν περισσότερο όπως τα απολαυστικά ραπς με χοιρομερι, Φιλαδέλφια και γλυκόξινη σάλτσα συκου, ραπς με spicy chorizon cheddar και μαρμελαδα ακτινίδιο ή ακόμη τα γκουρμέ κουτιά που περιλαμβάνουν επιλεγμένα αλλαντικά και τυριά, αποξηραμένα φρούτα και μαρμελάδες. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι γίνεται παράδοση στο σπίτι σου, την ώρα που προτιμάς, απλά αξίζει να τα παραγγείλεις μία μέρα πριν αφού χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας.

Αρκετοί χώροι αναψυχής τα έχουν συμπεριλάβει ακόμη και στο μενού τους όπως για παράδειγμα οι Νότες!

Για να επικοινωνήσεις με τον Στέφανο Βασιλείου και το Vasiliou Gourmet Deli and More πάρε τηλέφωνο στο: 99 715 214