Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΡΥΦΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ GOVERNORS BEACH!!!!

Άνετος, άπλετος χώρος, με απόλυτη θέα τη θάλασσα η οποία βρίσκεται μόλις μια ανάσα από το δωμάτιο σου το οποίο διαθέτει και κήπο για να  απολαύσεις ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής σου!

Πόσο πολύ θέλουμε αυτή τη στιγμή να βρεθούμε σε αυτό το σημείο!

 

Ανακαλύψαμε έναν κρυμμένο θησαυρό ο οποίος θα αποτελεί πλέον τον αγαπημένο μας χώρο για απόδραση. Ένα ξεχωριστό μέρος, ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα το οποίο προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και άνεση που όλοι χρειαζόμαστε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Εάν έχεις και οικογένεια, τότε σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή αφού πέραν από όλα όσα προσφέρει είναι και πολύ οικονομικό για να χαρίσεις στην οικογένεια σου τις διακοπές που της αξίζει χωρίς να σας λείψει το παραμικρό.

Τα Costas Apartments στην Ακτή Κυβερνήτη, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις φετινές εξορμήσεις μας. Βρίσκονται μόλις μια ανάσα από το κύμα, είναι άνετα, πεντακάθαρα και κάτι πολύ σημαντικό, value for money με όλες τις τιμές που ακούμε να γυροφέρνουν.  

Αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε να μένουμε εντός και ναι, μας αξίζουν τα καλύτερα.  Και τα Costas Apartments είναι τέλεια επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99350615 και 99633258

Ακολουθήστε τους και στο facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ