Ο ΤΙΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ!

Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της Εκκλησίας;

Τότε σίγουρα, μέσα σε όλο το τρέξιμο απολαμβάνεις και υπέροχες στιγμές για τη δημιουργία του νυφικού, τη διακόσμηση αλλά βεβαίως και τις γόβες που θα φορέσεις στο γάμο σου αφού με αυτές θα κάνεις το… πρώτο επίσημο βήμα στη νέα σου ζωή!

Εκείνη η μέρα θα είναι γεμάτη και οι προετοιμασίες θα αρχίσουν από νωρίς. Μακιγιάζ, μαλλιά και άλλα τόσα που θα σε κρατούν απασχολημένη και τρισευτυχισμένη! Σου αξίζει να ζήσεις αυτή την ιδιαίτερη μέρα όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί! Και σαν πρωταγωνίστρια έχεις κάθε δικαίωμα να θες να επιλέξεις μόνο τις καλύτερες προτάσεις.

Η γόβα που θα φορέσεις έχει μέγιστη σημασία αφού πρέπει να αγκαλιάζει το πόδι, να δείχνει εντυπωσιακή και βεβαίως, να είναι την ίδια στιγμή και άνετη. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα βεβαίως με μια πρόταση που θα σχεδιαστει αποκλειστικά και μόνο για σένα. Ο shoe designer Τίτος Λουβαρίδης των Lydias Shoes, κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα και το γάμο σας ακόμη πιο μοναδικό! Επισκεφτείτε τον το συντομότερο για να δείτε τις προτάσεις του, πείτε του τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας και δείτε τον να δημιουργεί αποκλειστικά για εσάς το πιο εντυπωσιακό παπούτσι που έχετε δει ποτέ σας!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Lydias Shoes επικοινωνήστε στο 25 372898