ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μάστιγα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στις μέρες μας αφού παιδιά ηλικίας από 9 και άνω, σταματούν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες για να μην χάνουν χρόνο από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Άγχος για τους γονείς αφού τα παιδιά πλέον δεν απολαμβάνουν όπως θα έπρεπε την παιδική τους ηλικία. Το μυαλό και οι σκέψεις τους είναι συνέχεια στα ηλεκτρονικά παιχνίδια τα οποία συχνά παίζουν με μικρούς και μεγαλύτερους χωρίς πολλές φορές να γνωρίζουν ποιος βρίσκεται πίσω από την οθόνη.

 

Αγόρια γεμάτα ενέργεια, αφήνουν στην άκρη τις έγνοιες για το διάβασμα, τις γνώσεις, το παιχνίδι για να μην χάσουν καθόλου χρόνο από παιχνίδια στο διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά γενικότερα.

 

Ακούγοντας γονείς να το συζητούν επανελημμένα, τα παιδιά τους δεν θέλουν πλέον να πηγαίνουν σε δραστηριότητες και χόμπι που αγαπούσαν μέχρι σήμερα όπως το ποδόσφαιρο, την ποδηλασία, το κολύμπι, γιατί δεν θέλουν να χάνουν χρόνο από τα ηλεκτρονικά.

Ένα θέμα που απασχολεί αρκετά σπίτια αφού πλέον οι μαθητές δεν δείχνουν να έχουν ενέργεια και διάθεση για τίποτα άλλο χάνοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικές, ανέμελες στιγμές της παιδικής τους ηλικίας που δεν επιστρέφουν.