ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΤΑΒΑ ΣΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΣΤΟ ΖΥΓΙ

Τέτοιες παραδοσιακές γεύσεις, με μυστικά και συμβουλές από τους παλιούς για τον καλύτερο τταβά που θα δοκιμάσεις! 

Ο Ηρόδοτος, ιδιοκτήτης του καφεστιατοριου Οκτάγωνο στο Ζύγι, αγαπά την παράδοση και το καλό φαγητό. Γι αυτό, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μενού που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Κυπρίων που ψάχνουν να βρουν νέες προτάσεις για τις εξορμήσεις τους αλλά και για ένα διάλειμμα από την απαιτητική και γεμάτη καθημερινότητα του. 

 

Στο χώρο του Οκτάγωνου Coffee and Snacks Shop στο Ζύγι, μπορείς να απολαύσεις τα καλύτερα. Τον αγαπημένο σου καφέ, φρέσκους χυμούς, μαχαλλεπί, σούβλα, τταβά, κλέφτικο και ότι άλλο επιθυμείς όπως σάντουιτς, αλμυρές κρέπες, χορταστικά burgers σε πολύ καλές τιμές. 

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως είτε πρόκειται για την εξόρμηση του Σαββατοκύριακου, είτε πρόκειται για ένα διάλειμμα το μεσημέρι, το Οκτάγωνο, βρίσκεται μόλις 30 δευτερόλεπτα στην έξοδο Ζυγίου, ακριβώς απέναντι από τον κυκλικό κόμβο. 

Στο συστήνουμε ανεπιφύλακτα και αξίζει να πούμε ότι είναι ιδανικό και για ποδηλάτες αφού υπάρχει χώρος για τα ποδήλατα αλλά και μοτοσυκλετιστές στις μοναδικές τους περιπέτειες και εξορμήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη στο 99285900