ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς, ο δρόμος για την μητρότητα δεν είναι εύκολος για όλες τις γυναίκες.

Κάποιες περνούν από 40 κύματα για να φέρουν στην ζωή το πολυπόθητο μωρό τους, ενώ άλλες δεν είναι τόσο τυχερές. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε πιστέψει ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ να γίνει η μητέρα. Ο λόγος; Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια είχε αποβάλει 13 φορές!

 

 «Νόμιζα ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω μητέρα, μέχρι που ο θεός μου έστειλε το πιο όμορφο θαύμα: την κόρη μου.» Η συγκινητική της ιστορία έδωσε ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες και αξίζει να διαβαστεί.

Μετά από 13 αποβολές τα τελευταία 10 χρόνια, η Laura Worsley είχε χάσει κάθε ελπίδα να γίνει μητέρα. Μερικές από τις εγκυμοσύνες της είχαν κρατήσει λίγες εβδομάδες, ενώ κάποιες είχαν ολοκληρώσει και την 20η εβδομάδα. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος.

 

«Ήθελα να γίνω από μικρή μαμά. Έβλεπα ότι δεν τα κατάφερνα και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πόσο άχρηστη ήμουν. Θεωρούσα ότι η ζωή μου δεν είχε κανένα νόημα.»

 

Στα 35 της η Laura αποφάσισε με τον άντρα της να ζητήσουν βοήθεια από έναν γιατρό που ειδικευόταν στην υπογονιμότητα. Ο γιατρός μαζί με την ομάδα του διέγνωσαν ότι η μέλουσα μητέρα έπασχε από Αντιφωσφολιπιδικό Σύνδρομο και χρόνια Παρεγκεφαλίδα, που δεν άφηναν το έμβρυο να αναπτυχθεί φυσιολογικά, κάτι που προκαλούσε τις αποβολές.

Με την κατάλληλη θεραπεία η Laura κατάφερε να μείνει έγκυος μία ακόμη φορά. «Είπα στον εαυτό μου ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία. Δεν άντεχα να χάσω άλλο  ένα παιδί.»

 

Στην 30η εβδομάδα εγκυμοσύνης, τα νερά έσπασαν και η Laura έφερε στον κόσμο πρόωρα την κόρη της, η οποία σήμερα είναι 9 μηνών και υγιέστατη. «Θα ήθελα να πω σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να μην χάνουν τις ελπίδες τους και να συνεχίσουν να πιστεύουν. Θαύματα γίνονται!».

Πηγή: today.com, https://www.mama365.gr/