ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΩΡΟ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

Καμιά γυναίκα δεν θα ήθελε να βρεθεί σε αυτή τη θέση κι όμως, η προσωπική ιστορία και εξομολόγηση Κύπριου άντρα, είναι απόλυτα ειλικρινής.

«Έζησα γεμάτα χρόνια. Απόλαυσα ταξίδια, εμπειρίες, εξόδους, επιτυχίες. Ο χρόνος κυλούσε και εγώ ούτε που το λάμβανα υπόψη. Νόμιζα πως είναι ατελείωτος, τόσο δεδομένες θεωρούσα τις στιγμές. Η ζωή μου ήταν πάντα μια «αλητεία», δίνοντας βεβαίως σημασία στους ανθρώπους που αγαπούσα».

 

Το βιολογικό του καμπανάκι χτύπησε όταν ένιωσε να στενεύουν τα περιθώρια για οικογένεια.

«Είχα πολλές γυναίκες στη ζωή μου. Δεν ήθελα να δεσμευτώ με καμία. Οι φίλοι προσπαθούσαν να μου «προξενέψουν» όλο και κάποια κοπέλα από την παρέα, φίλη φίλων μας. Τίποτα δεν έπαιρνα σοβαρά, καμιά γυναίκα δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τα αισθήματα μου. Το μυαλό μου ήταν αλλού. Στα χρήματα, στις επιτυχίες, στην καλή ζωή».

 

Η ζωή είναι πάντα απρόβλεπτη όμως και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Για αυτό και είναι σοφή η παροιμία που λέει: Μην λες μεγάλα λόγια, ποτέ μη λες ποτέ!

«Έφτανα σε μια ηλικία, ιδανική για οικογένεια. Τα είχα όλα και μόνο ένα μωρό μου έλειπε για να νιώσω την ολοκλήρωση. Βιάστηκα θα πει κανείς, όμως μια κοπέλα η οποία μου είχε φανεί εξ αρχής η ιδανική, κέρδισε την προσοχή μου. Την φλέρταρα, περάσαμε μαζί όμορφες στιγμές και σε ανύποπτο χρόνο, της έκανα πρόταση γάμου! Δεν ξέρω εάν το περίμενε ή όχι, ήμουν όμως πολύ σωστός απέναντι της. Μου είπε το «Ναι» και αφού παντρευτήκαμε, έπειτα από λίγους μήνες, μου ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός. Ότι περιμένει το μωρό μας. Δεν την απάτησα και πάντα τη σέβομαι. Είναι άλλωστε η μητέρα του παιδιού μου. Ποτέ μου όμως δεν την ερωτεύτηκα. Ήθελα απλά μια καλή μητέρα για το μωρό μου. Την θαυμάζω και συνεχίζω να έχω όμορφες στιγμές μαζί της. Ποτέ δεν θα της αποκαλύψω την αλήθεια. Πρωτίστως για να μην την πληγώσω και δεύτερο, γιατί δεν θέλω πραγματικά να χαλάσω αυτό που δημιουργήσαμε».