ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Κι όμως, τα προϊόντα που χρησιμοποιούν καταξιωμένοι make up artists στο εξωτερικό, οι νέες προτάσεις των πιο γνωστών brands ομορφιάς, μπορούν να γίνουν και δικές σου χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου.

Ίσως πολλά πράγματα που θες να μην τα βρίσκεις Κύπρο και να χρειάζεται να τα παραγγέλνεις από το εξωτερικό. Και καμιά φορά απογοητεύεσαι αφού τα καταστήματα δεν στέλνουν στην Κύπρο τα προϊόντα τους. Κι όμως αυτό πλέον δεν είναι πρόβλημα αφού υπάρχει η καλύτερη λύση!

 

Με μια εγγραφή στην υπηρεσία Shop and Ship, θα έχεις για πάντα τις δικές σου προσωπικές διευθύνσεις στο εξωτερικό για να φαίνεσαι ως ντόπιος αγοραστής σε Αγγλία, Αμερική, Ιταλία, Κίνα, Γερμανία, Λίβανο και πολλές άλλες χώρες. Με αυτό τον τρόπο, ενώ βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα μπορείς να παραγγέλνεις ότι θες και χρειάζεσαι, θα βάζεις τη διεύθυνση που σου παρέχει το Shop and Ship στο εξωτερικό και οι παραγγελίες σου θα έρχονται απευθείας σε σένα στην Κύπρο.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα βρεις ποτέ ξανά, «κλειστές πόρτες» και το online shopping θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια για να παραγγέλνεις ότι χρειάζεσαι και θες από το εξωτερικό.

Μπορείς να κάνεις κλικ εδώ στο επίσημο website της αγαπημένης μας υπηρεσίας https://www.shopandship.com/en/signup/profile

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τα γραφεία της Aramex στο 77771700