ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ SHOPPING ΣΤΟ CLASSY & FABULOUS ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!

Ένας μοναδικός και αξιοζήλευτος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου μόλις περάσεις την είσοδο του καταστήματος Classy & Fabulous που βρίσκεται στη Λεμεσό.

Αμέτρητα αξεσουάρ, αξεπέραστα χρώματα, διαφορετικά σχέδια, όλα άψογα τοποθετημένα σε γεμίζοντας κάθε γωνιά του καταστήματος με αυτό που αγαπούν περισσότερο από κάθε τι άλλο στο στυλ τους οι γυναίκες, τις λεπτομέρειες που κάνουν τα outfits μας ακόμη πιο μοναδικά.

DSC 2390

Το κατάστημα Classy & Fabulous βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην τουριστική Λεμεσό και στο χώρο του θα βρεις μαζεμένες όλες τις προτάσεις που επιθυμείς για να ανανεώσεις μοναδικά το στυλ σου. Αξεσουάρ όπως βραχιολια, κολιέ, δαχτυλίδια καθώς και ρολόγια, πορτοφόλια, clutches, γάντια και άλλες πολλές προτάσεις που θα σε εντυπωσιάσουν με τα χρώματα, τις λεπτομέρειες, το στυλ τους.

DSC 2430

DSC 2448

Στο κατάστημα υπάρχουν πολλές προτάσεις για κάθε γούστο και στυλ, για όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτου ηλικίας. Επίσης, μοναδικές προτάσεις για νυφούλες, κουμπάρες και άλλες τόσες επιλογές που το κατατάσσουν στις πρώτες, αγαπημένες προτιμήσεις όλων των γυναικών.

DSC 2466

DSC 2468

DSC 2472

Πέρασε κι εσύ το συντομότερο τη βόλτα σου για να αποκτήσεις αυτά τα μοναδικά αξεσουάρ που δεν πρόκειται να βρεις πουθενά αλλού στο νησί μας.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1 στη Λεμεσό (Τουριστική περιοχή).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 328868