ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΑΡΡΗ

Ένα νέο αστέρι στον κόσμο της κυπριακής μόδας που έχει μεγάλη όρεξη για τη δουλειά της και τον κόσμο της δημιουργίας.

Η Βικτώρια Σαρρή σπούδασε φιλόλογος, είναι περήφανη για αυτό όμως αισθανόταν κάτι να της λείπει. Μέχρι βεβαίως που αποφάσισε να προχωρήσει στην επόμενη σπουδή που ήταν το σχέδιο μόδας. Η δημιουργία είναι η δεύτερη της φύση και λατρεύει να αποτυπώνει επάνω στο χαρτί το πώς φαντάζεται τη γυναίκα του σήμερα.

 

Επηρεασμένη από την αρχοντιά άλλων εποχών, με κύρια ερεθίσματα την πόλη του Φωτός, καταφέρνει να αποτυπώσει στο χαρτί προτάσεις που ταιριάζουν μοναδικά στη σύγχρονη γυναίκα. Δεν φοβάται να παίξει με τα υφάσματα και για αυτό οι προτάσεις της χαρακτήριζονται από τη μοναδικότητα. Διαφάνειες, παγιέττα, δαντέλα και πολλά άλλα με άλλοτε τολμηρούς χρωματισμούς και άλλοτε πιο παλμ και ήπιες αποχρώσεις, δίνει το ξεχωριστό αποτέλεσμα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να υιοθετήσει στο στυλ της.

 

Σε μια επίσκεψη στο ατελιέ της, θα ανακαλύψεις μέσα από τις προτάσεις της και άλλες πτυχές του εαυτού σου και θα δεις πόσο μοναδικά θα δείχνουν στο σώμα σου οι συλλογές της!

Όπως μάθαμε, αυτό το διάστημα ετοιμάζει μια ολοκαίνουρια σειρά για να καλύψει το ευρύ φάσμα γυναικών κάθε ηλικίας! Σύντομα στο Dolce, θα σας αποκαλύψουμε πολλά περισσότερα που αφορούν τη νέα σχεδιάστρια.