ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ OPENING ΤΟΥ TAMMY TAYLOR ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ένας όμορφος, cozy χώρος με προϊόντα για όμορφα άκρα που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο!

Η Γιούλια Ζάχου, αποφάσισε να ομορφύνει κι άλλο την υπέροχη παραλιακή πόλη, ξεκινώντας το νέο επιχειρηματικό της βήμα και φέρνοντας κοντά μας τα προϊόντα Tammy Taylor Nails σε ένα γουστόζικο concept store που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς στην οποία μπορείς ενώ δέχεσαι την περιποίηση των επαγγελματιών, να απολαμβάνεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους και το αγαπημένο σου ρόφημα. Τα Tammy Taylor Nails έχουν μεγάλη πορεία στον κόσμο της ομορφιάς αφού ξεκίνησαν από το 1983. Σήμερα όλο και περισσότερες γυναίκες τα εμπιστεύονται, ανάμεσα σε αυτές και διάσημες προσωπικότητες!

Στο σαλόνι ομορφιάς μπορείς να κάνεις τα πάντα για τα άκρα σου και να δεις από  κοντά τις συλλογές με τα προϊόντα που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Πριν από μερικές μέρες, ανάμεσα σε γνωστούς, φίλους και λάτρεις των προϊόντων, πραγματοποιήθηκε το επίσημο opening με ένα event από το οποίο δεν έλειπε κανείς!

Τόσο επαγγελματίες όσο και όλες οι γυναίκες που θέλουν να έχουν όμορφα και περιποιημένα άκρα, μπορούν να εμπιστεύονται πλέον την Γιούλια Ζάχου η οποία χαρίζει περιποιημένα και όμορφα άκρα και είναι η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων σε Κύπρο και Ελλάδα

Στο χώρο πέραν από τις υπηρεσίες για μανικιούρ πεντικιούρ, θα πραγματοποιούνται και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Μέσα από το φωτογραφικό υλικό που σου παρουσιάζουμε σήμερα στο Dolce, μπορείς να πάρεις μια γεύση απ΄όλα όσα έγιναν στο opening!

 

Το concept Store Tammy Taylor Nails βρίσκεται στην Πέτρου Τσίρου 24 στη Λεμεσό

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 97 816549