ΠΙΛΟΤΑΡΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ AVIATOR FLIGHT CENTER ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εμπειρία αυτή, η ευκαιρία να οδηγήσεις αεροπλάνο, να δεις την Κύπρο από ψηλά, να κάνεις μια ενάερια βόλτα από την Λάρνακα μέχρι τη Λεμεσό, είναι κάτι που μπορείς να πραγματοποιήσεις σήμερα κιόλας!

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

 

Η σχολή πιλότων Aviator Flight Center σου παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία είτε με την παρέα, είτε με την οικογένεια σου για μια πτήση στους αιθέρες!

 

Αρκετοί είναι οι πιλότοι που παίρνουν τις βάσεις και όλες τις γνώσεις τους από την ομάδα της Aviator Flight μέσα από τα μαθήματα που προσφέρει στη σχολή της η οποία βρίσκεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Αρχίζοντας από το 2000 αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε νεαρό επίδοξο πιλότο που θέλει να κατακτήσει τους αιθέρες, να πιλοτάρει μεγάλα αεροσκάφη και να ταξιδεύει όλο τον κόσμο.

Μπορεί να το θεωρούσες ως κάτι άπιαστο, κάτι απραγματοποίητο, κάτι που δεν μπορούσες να ζήσεις. Η AVIATOR FLIGHT CENTER όμως κάνει την επιθυμία σου πράξη παρέχοντας σου αυτή την απίστευτη ευκαιρία να γίνεις μέσα σε λίγους μόλις μήνες επαγγελματίας πιλότος!

Έζησα και η ίδια αυτή την μοναδική εμπειρία με μια οικογενειακή πτήση με καπετάνιο των Νίκο Κουντουρη.

Επαγγελματίας και παθιασμένος με το επάγγελμα του έδειξε τόσο σε μένα όσο και στα κατενθουσιασμένα παιδιά μου την διαδικασία από την άφιξη μας στο αεροδρόμιο, τις αίθουσες διδασκαλίας, ενώ έπειτα ακολούθησε η διαδικασία όπου έπρεπε να σταλούν τα στοιχεία της πτήσης μας στον Πύργο Ελέγχου για να πάρουμε το ΟΚ για αυτη την υπέροχη, μοναδική και αξέχαστη περιπέτεια στους αιθέρες.

Δέσαμε τις ζώνες μας, φορέσαμε τους ειδικούς ασυρμάτους, καθήσαμε αναπαυτικά και με ζήλο αλλά και απέραντη ενέργεια, περιμέναμε να αρχίσει το ταξίδι μας!

 

Το ταξίδι ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας με κατεύθυνση την πανέμορφη Λεμεσό. Είδαμε τα πάντα από ψηλά, φράγματα, περιοχές, τη θάλασσα, τα βουνά με εικόνες που εντυπωσίασαν τα παιδιά μου ανοίγοντας τους μαζί με την AVIATOR κυριολεκτικά νέους δρόμους, εμπειρίες και μια περιπέτεια που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Οι οθόνες μας έδειχναν τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουμε ενώ ήταν ιδιαίτερο εντυπωσιακό να ακούς από τους ασυρματους τον Πύργο Ελέγχου αλλά και τους άλλους πιλότους παρακολουθώντας όλα όσα διαδραματίζονταν τη συγκεκριμένη στιγμή με αεροπορικές πτήσεις που έφταναν στο νησί μας. Όλα ήταν στην εντέλεια και διέκρινες τον επαγγελματισμό για το κάθε τι που διαδραματιζόταν τη δεδομένη στιγμή στους αιθέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινώνησε στο 24 643330