ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς τα πας με τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα;

Ο έρωτας είναι μαγικός, μπορεί να γίνει ο παράδεισος αλλά και η κόλασή μας και αυτό γιατί οι συνθήκες δεν είναι πάντα οι κατάλληλες. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο εθισμού, να βιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα, να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό μέσα από τον άλλο, να διεκδικήσεις έντονα και στο τέλος να βγεις χαμένη. Λένε πως το απαγορευμένο είναι το καλύτερο, μπορούν όμως να το βιώσουν όλοι; Ανάλογα με τα στοιχεία του προσωπικού μας χάρτη, άλλοι πιο εύκολα, άλλοι πιο δύσκολα.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας σε εξιτάρει και όταν γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, θέλεις να απομακρύνεις όλα τα εμπόδια και να ζήσεις το πάθος σου ακόμα και αν υπάρχουν γάμοι στη μέση. Παίρνεις άμεσα τις αποφάσεις σου και προχωράς ακόμα και σε διαζύγιο. Δεν σου ταιριάζει το παρασκήνιο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι κτητική και θέλεις τον άλλο ολοκληρωτικά δικό σου. Όμως πολλές φορές το παρασκήνιο δουλεύει μέσα σου, σε τρελαίνει και σου δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις. Όλα εξαρτώνται από το τι σου βγάζει το άλλο πρόσωπο. Αν εμπλακείς σε παράνομη σχέση και βιώσεις έντονα το σεξ, να ξέρεις πως αυτό θα έχει διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι παράνομες σχέσεις βολεύουν πολύ το ελεύθερο πνεύμα σου. Όμως είσαι επικοινωνιακή, θέλεις να εκφράζεσαι κάθε στιγμή, να βγαίνεις όποτε θέλεις και αυτό το σενάριο κάποια στιγμή θα σε προβληματίσει και θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δένεσαι με το ταίρι σου και διαιωνίζεις καταστάσεις. Είσαι συναισθηματική και δεν προχωράς εύκολα σε παράνομες σχέσεις, δεν μπορείς να βρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες και ψέματα και δεν αποφασίζεις επίσης εύκολα να φύγεις από ένα γάμο ή μια σχέση. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς όλο αυτό εκτός και αν συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός που θα σε σπρώξει να πάρεις αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Σου αρέσει να έχεις ανθρώπους γύρω σου που να σε ανεβάζουν. Θα μπορούσες να εμπλακείς σε μια παρασκηνιακή σχέση και να περνάς καλά και με το επίσημο πρόσωπο και με το αίσθημά σου. Είσαι δοτικό άτομο εκεί που πρέπει και ξέρεις να διαχειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως μπορείς να διαχειριστείς άριστα μια παράνομη σχέση. Μπορεί να είσαι μετριοπαθής, αγαπάς όμως και την ένταση, το πάθος. Ξέρεις να κοντρολάρεις τις κρυφές συνευρέσεις ακόμα και αν βγουν στην επιφάνεια κάποια στιγμή. Έχεις απίστευτες ικανότητες στο να τα καλύπτεις όλα.

 

ΖΥΓΟΣ

Είσαι κοινωνικό άτομο και δεν αντέχεις για πολύ καιρό τα κρυφά. Μπορεί μια παράνομη σχέση να σε εξιτάρει, όμως μέσα σου, ουσιαστικά προετοιμάζεις την έξοδο από μια σχέση που δεν σε καλύπτει. Δεν φεύγεις από ένα γάμο, αν πρώτα δεν έχεις βρει τον επόμενο σύντροφο και δεν έχεις εξασφαλίσει τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παίρνεις το πρώτο βραβείο στις παρασκηνιακές σχέσεις. Είναι άμεσα συνδεδεμένες μαζί σου καθώς είσαι γεννημένη μόνο για τα δύσκολα. Τα συναισθήματά σου είναι ακραία και δύσκολα διαχειρίσιμα. Σκέφτεσαι από την αρχή κιόλας ποιο θα είναι το τέλος, έτσι… για να μην πονέσεις και όταν πραγματικά συμβεί, εσύ μπορεί να είσαι στον επόμενο…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα μπορείς να τα ζήσεις, κρυφά και φανερά ταυτόχρονα και το κάνεις με έναν τρόπο απόλυτα φυσιολογικό. Έχεις έτοιμη τη δικαιολογία, περνάς όμορφα, πηγαίνεις ταξίδια και κρατάς με ένα τρόπο μαγικό τις ισορροπίες. Δίνεις στον καθένα αυτό που του αξίζει. Είσαι συνεπής στα συζυγικά σου καθήκοντα, κάνεις δωράκια και λες όμορφα λόγια γνωρίζοντας πως το αίσθημα κάποτε θα τελειώσει. Δεν επενδύουμε, ε;;;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ο άνθρωπος των πρέπει, ρεαλίστρια, ορθολογίστρια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις σε παράνομη σχέση. Βέβαια θα δυσκολευτείς και δεν θα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα συναισθήματα και συμπεριφορές. Δεν είσαι εσύ για εφήμερες καταστάσεις, τα βλέπεις όλα με σοβαρή ματιά και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι σταθερή στα συναισθήματά σου και δύσκολα εγκαταλείπεις μια σχέση εκτός αν βρεις την αδερφή ψυχή. Και πάλι θα πάρεις το χρόνο σου να σκεφτείς πριν φτάσεις στο χωρισμό. Αν τον αποφασίσεις, τίποτα δεν σε κρατά, ούτε καν θα σκεφτείς την ψυχολογική κατάσταση του άλλου, γίνεσαι ψυχρή εκτελέστρια αποδίδοντας πάντα τις ευθύνες εκεί που πρέπει και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επιχειρήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα είσαι αιώνια πιστή στο σύντροφό σου ή που θα βρίσκεσαι μέσα στην παρανομία συνεχώς, ειδικότερα οι άντρες. Οι παράλληλες σχέσεις σε συντηρούν καθώς θέλεις να ζεις στα όνειρα και τις ψευδεσθήσεις, να ακούς ατελείωτα λόγια αγάπης. Μόνιμος ή παράνομος ο έρωτας, λίγο σε ενδιαφέρει..

Πηγή: https://www.missbloom.gr/