ΡΑΤΙΝΑ ΚΑΜΕΝΟΒΑ: ΤΑ 3 ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΝΥΦΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην κάθε γυναίκα αξίζει να ζήσει το γάμο που ονειρεύεται. Να είναι όλα ακριβώς όπως τα σχεδίασε στο μυαλό της από πολύ πριν πει το «Ναι» στον αγαπημένο της.

Ο γάμος είναι ένα σπουδαίο γεγονός τόσο για το ζευγάρι, όσο και για τους συγγενείς αλλά και τους πολύ κοντινούς φίλους. Είναι η σφραγίδα μιας υποσχόμενης και παντοτινής αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων. Μια μέρα γεμάτη από γέλια, ενθουσιασμό, εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις.

Η Ρατίνα Καμένοβα, ο άνθρωπος που θα συμβάλει στο να είναι όλα τέλεια στο γάμο σου αλλά και σε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μας, αποκαλύπτει στο Dolce 3 πολύτιμες συμβουλές για να είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ τη μεγάλη μέρα.

RULE N0.1

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

Μην αφήσεις κανέναν να στη χαλάσει

Είναι η δική σου μέρα και του αγαπημένου σου. Το πιο σημαντικό είναι να την βιώσετε όπως την έχετε ονειρευτεί. Ακόμη και κάτι τρελό να έχετε στο μυαλό σας, μοιραστείτε το με την Event Planner για να το υλοποιήσετε!

 

RULE N0.2

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Για αυτό υπάρχουν στη ζωή μας και είναι και τοπ στη δουλειά τους!

Θα φύγει ένα μεγάλο φορτίο από πάνω σας, όταν μιλήσετε με τους επαγγελματίες στην Event Planner και μοιραστείτε μαζί σας όλα όσα θέλετε για τη μέρα του γάμου. Η διαδικασία θα γίνει πολύ, πολύ ευχάριστη. Συζητήστε για το πως θέλετε να είναι η διακόσμηση, τα προσκλητήρια, τα κεραστικά και όλα τα σημαντικά.

 

RULE No.3

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το ξέρεις ότι πολλές νύφες ελάχιστα θυμούνται από τη μέρα του γάμου τους; Και αυτό γιατί το άγχος της καταβάλει με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν αυτή τη μέρα. Χαλάρωσε, συζήτησε για ότι σε προβληματίζει και απλώς, ζήσε την κάθε στιγμή