ΡΑΦΑΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ BARMAN

Το ποτό που θα απολαύσεις με μια φίλη λέγοντας τα νέα σας και αφήνοντας πίσω ότι σας ταλαιπωρεί.

Οι στιγμές που θα ζήσεις σε ένα club ακούγοντας την αγαπημένη σου, ανεβαστική μουσική και γράφοντας κάθε νέα καινούρια περιπέτεια!

Ο barman Ραφαέλος Χριστοφή μας προτείνει τα απόλυτα, καλοκαιρινά cocktails!

HAVANA OU NA NA, ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ MOJITO

Mojito: Είναι μια κλασική επιλογή για το καλοκαίρι. Είναι ένα ποτό τέρμα δροσιστικό λόγω του συνδιασμού του γλυκού με τα εσπεριδοειδή και την γεύση μέντας καθώς ολοκληρώνονται με ρούμι. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει από το κλασικό mojito και να επιλέξει διάφορες γεύσεις.

 

COSMOPOLITAN NIGHTS!

Margarita – Daiquiri: Οι πιο κατάλληλες επιλογές όταν ο υδράργυρος ανέβει και οι μέρες του καλοκαιριού αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο ζεστές. Σε κρατά δροσερό και ευτυχισμένο κατα τη διάρκεια της μέρες αλλά και της νύχτας! Δύο κλασικά cocktail με ελάχιστες διαφορές, τα οποία ο πελάτης μπορεί να επιλέξει σε διάφορες γεύσεις

 

ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ!

Aperol Spritz: Το όνομά του τα λέει όλα. Είναι ένα τέλειο aperitif για το καλοκαίρι, αρκετά δροσιστικό και συνδιάζεται τέλεια μαζί με το σνάκ σας. Μια μοναδική bittersweet γεύση πορτοκαλιού που κάνει τον κόσμο να το ζητάει όλο και περισσότερο για να τον δροσίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Gin: Μια επιπλέον καλοκαιρινή και αρκετά δημοφιλής επιλογή του περσινού καλοκαιριού.,είναι και ο συνδιασμός του gin σε διάφορα cocktail. Ακόμη και ο απλός συνδιασμός με ένα καινούριο αναψυκτκό το καθιστά την πρώτη επιλογή για ένα δροσιστικό, καλοκαιρινό ποτό.