ΣΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ; ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Όλα τα κορίτσια μιμούνται τις μητέρες τους. Λατρεύουν να φοράνε τα ρούχα σας, να παίρνουν τα αγαπημένα σας κραγιόν, να συμπεριφέρονται όπως κι εσείς.

Φωτογραφίες: Αντρέας Αντρέου

Μακιγιάζ: G.Bar

Μαλλιά: G.Bar

Ρούχα: WeSpace

 

Η μαμά Adelya και η υπέροχη κόρη της μας δείχνουν πώς μπορούμε να ζήσουμε κι εμείς τόσο αξέχαστες στιγμές στο νέο χώρο ομορφιάς της Λεμεσού, G.Bar

 

Σας παρατηρούν στο κάθε τι, σας θαυμάζουν και είστε για τις κορούλες σας, ο σημαντικότερος άνθρωπος στη γη! Και αυτή η σχέση, δυναμώνει μέρα με τη μέρα αφού η ανιδιοτελής αγάπη έχει πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι υπέροχο να είσαι μήτερα και έχεις καθημερινά τη μεγαλύτερη πρόκληση. Να μάθεις στην κόρη σου να αγαπά τον εαυτό της, να τον σέβεται και να μην αρκείται ποτέ σε τίποτα λιγότερο από όλα όσα της αξίζουν. Και βεβαίως, όπως όλες οι μητέρες, κάνεις ότι περνά από το χέρι σου να μην της λείψει τίποτα με απώτερο στόχο να βλέπεις πάντα αυτό το λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο της μικρής σου.

Είναι πολλά αυτά που μπορείτε να ζήσετε και να απολαύσετε για να της δείχνεις κι εσύ καθημερινά με τον τρόπο σου πόσο τυχερή μητέρα είσαι, πόσο την θαυμάζεις και πόσο περήφανη σε κάνει. Μια τέτοια μητέρα είναι και η αγαπημένη μας Adelya Suliaieva. Η γυναίκα που κατάφερε να δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο στη Λεμεσό τόσο για όλες τις γυναίκες αλλά και τις υπέροχες κόρες μας! Έναν ξεχωριστό χώρο που έχει τα πάντα για τις γυναίκες χαρίζοντας ακόμη και αξέχαστες στιγμές για εμάς και τις μικρές μας. 

Κάθε γυναίκα, θέλει πάντοτε να φροντίζει και να περιποιείται την εμφάνιση της. Είναι πραγματικά υπέροχο να μας αγαπάμε και να δίνουμε αυτό το παράδειγμα και στις κόρες μας. Κι ένας χώρος για μοναδικές εμπειρίες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο και να απολαύσετε τα πάντα για την ομορφιά είναι το G.Bar στη Λεμεσό.

Κάντε τις ίδιες κοτσίδες, βάψτε τα νύχια σας, χαρείτε το μακιγιάζ από τους επαγγελματίες και βεβαίως απολαύστε τα ζεστά ροφήματα και ποπ κορν που υπάρχουν στο χώρο. Την ίδια στιγμή, φορέστε τα ίδια ρούχα από το We Space που βρίσκεται στο G.Bar και φωτογραφηθείτε στον μοναδικό χώρο του!

 

Κλείστε άμεσα κι εσείς το ραντεβού σας γιατί εμείς το έχουμε κιόλας οργανώσει! Τέτοιες μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται τα κορίτσια μας, τους αξίζει και με το παραπάνο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  25054785 

Instragram ΚΛΙΚ ΕΔΩ