ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Η VLV Lashes ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε επαγγελματίες αισθητικούς και γυναίκες που ενδιαφέρονται να γίνουν τεχνήτριες στην τοποθέτηση βλεφαρίδων, τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις! 

Η καλύτερη στο είδος της και Internatiolan Trainer Ludmila Vertikova θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα της Ελλάδας και της Κύπρου VLV Lashes τις τελευταίες τάσεις, μυστικά και εξελίξεις στον πολυσυζητημένο τομέα της που είναι και η πιο hot τάση ομορφιάς της εποχής στο μεγαλύτερο συνέδριο lashing που έγινε ποτέ!

Η Κύπρια Χρυστάλλα Κλεάνθους, Vlv Europa lash educator θα δώσει δυναμικά το παρών της μαζί με τις μαθήτριες της αλλά και κάθε επαγγελματία ή γυναίκα που επιθυμεί να ασχοληθεί και να μάθει τα πάντα για το Lashing!

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα. Οι παρευρισκομένες από Ελλάδα και Κύπρο, θα παραλάβουν δύο πιστοποιητικά συμμετοχής. Μην το χάσεις με τίποτα και δήλωσε συμμετοχή σήμερα στην Χρυστάλλα Κλεάνθους η οποία θα σε ενημερώσει και για όλες τις λεπτομέρειες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99519294 και στη σελίδα της κάνοντας κλικ ΕΔΩ Περιορισμένος αριθμός θέσεων