ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πώς να έχεις άσχημα συναισθήματα για έναν άνθρωπο τον οποίο ερωτεύτηκες, αγάπησες, νοιάστηκες και συνεχίζεις να χαμογελάς όταν τον φέρνεις στο μυαλό σου… Είναι αδύνατον όταν πρόκειται για μια αληθινή αγάπη κι όχι κάτι εφήμερο…

Θα ήμουν αχάριστη εάν δεν σου εξέφραζα πόσο ευγνώμων αισθάνομαι για όσα ζήσαμε. Μικρά και μεγάλα. Δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου, εάν δεν σου έλεγα ότι αισθάνομαι απόλυτα ευτυχισμένη και γεμάτη για το πριν μα ιδιαίτερα το τώρα. Αγαπώ τη ζωή στο μέγιστο και δέχομαι πως καμιά φορά, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, πρέπει να αφήνεις κάτι για να φτιάχνεις χώρο για τα υπόλοιπα που έρχονται… Είναι στο δικό μας χέρι, τη δική μας ιδιοσυγκρασία το πώς θα αντιδράσουμε στην κάθε κατάσταση. Και πια τα βλέπω όλα με μεγάλη αισιοδοξία.  

Δεν θα άλλαζα με τίποτα τη μέρα που σε γνώρισα εντελώς τυχαία και απρόσμενα. Ήξερα από την αρχή ότι θα μπλέξουμε και ακόμη και τώρα σε κατατάσσω σ ένα όμορφο, κομβικό σημείο της ζωής μου που με ώθησε να φτάσω στη γυναίκα που είμαι σήμερα. Θυμάμαι την κάθε λεπτομέρεια. Τα αστεία, την παιχνιδιάρικη ένταση στον αέρα, την ομορφιά εκείνης της περιόδου. Δεν είναι πολλοί σαν κι εσένα για αυτό και επέτρεψα να με κερδίσεις. Απολάμβανα το κάθε τι επάνω σου. Τη φωνή σου, το χαμόγελο, τον τρόπο που ζήλευες, που απαιτούσες… Ήσουν πάντα ανοικτό βιβλίο για μένα.

Φέρνεις καλοκαίρι στην καρδιά μου και αυτό για μένα είναι τεράστια επιτυχία. Να μπορώ να βλέπω την ομορφιά στο κάθε τι. Ακόμη και στο τέλος μιας κατάστασης που σημάνει την αρχή μιας άλλης εποχής.

Ήξερα πόσα μπορούσα να δώσω, πόση δύναμη είχα να σε αγαπήσω, μα δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν ήθελες. Είναι όμορφη η ζωή και έμαθα πολύ καλά πως από εμάς εξαρτάται να την γεμίζουμε με όσα αγαπάμε.

Ξέρω πως αυτά τα λόγια θα φτάσουν κοντά σου και θέλω να σ΄ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί συνέβαλες να δημιουργήσω τη γυναίκα που είμαι σήμερα.

Δεν χωράνε κακίες πλέον στην καρδιά μου και αυτό γιατί έμαθα πια πως με την αγάπη, την ηρεμία, τα ξεκαθαρίσματα, κερδίζεις πολλά περισσότερα.

Σ΄ευχαριστώ γιατί μου έμαθες να εκτιμώ τον πολύτιμο χρόνο της ζωής μας. Καμιά στενοχώρια δεν μπορεί να σου δώσει, όλα αυτά που θα καταφέρεις μέσα από μια καρδιά που βρίσκει τη δύναμη να συγχωρεί. Σ ευχαριστώ γιατί μετά από εσένα είμαι ακόμη πιο επιλεκτική. Και επενδύω σε μένα και στους ανθρώπους που είναι γυρω μου.

Μου έχω δώσει την ευκαιρία να απολαύσω και να ζήσω καινούριες περιπέτειες που στο τέλος κάθε μέρας με κάνουν να αισθάνομαι γεμάτη.

Ειλικρινα σ ευχαριστώ γιατί υπήρξες ένα δυνατό ταρακούνημα που με βοήθησε να βάλω όρια, να θέσω νέους στόχους και να ψάξω να βρω τον παλιο και τόσο αγαπημένο μου εαυτό. Βρήκα το δυναμισμό μου, την αισιοδοξία και τη χαρά μου.

Και το προσπαθώ. Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη. Για εμένα, για τους ανθρώπους γύρω μου. Είναι το μυστικό, για να ζεις καλύτερη ζωή. Δεν σου κρατώ καμιά κακία και όταν σε σκεφτώ, είναι πάντα με μεγάλη αγάπη… Δεν με γνωρίζεις τώρα πια… Έχω τον καινούριο μου εαυτό.