ΣΟΦΗ ΜΟΥΣΚΟΥ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΣΤΥΛ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Σόφη Μούσκου είναι η γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα της κάθε γυναίκα!

Ο άνθρωπος που θα σε καταλάβει καλύτερα από τον κάθε ένα και θα «επενδύσει» σε σένα για άψογο, κομψό ντύσιμο και ένα θεϊκό αποτέλεσμα!

Η κομψότητα κατακτιέται και κάθε γυναίκα μπορεί να δείχνει περιποιημένη και υπέροχη φτάνει να γνωρίζει τον τρόπο. Τα κομμάτια κλειδιά στην γκαρνταρόμπα μας είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά που θα συμβάλουν στο να δείξεις προς τα έξω τον ιδανικό εαυτό που τόσο επιθυμείς και ονειρεύεσαι. Και η Σόφη Μούσκου είναι ο άνθρωπος που με τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό της, θα βοηθήσει να αναδείξεις το καλύτερο εγώ σου!

Η image consultant έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό με συνεργασίες που μόνο θαυμασμό προκαλούν προς το άτομο της.  Αρκετές γυναίκες την εμπιστεύτηκαν για ονειρικά και stylish αποτελέσματα στο ντύσιμο τους.  Αυτή τη νέα χρονιά, απαλλάξου από ότι δεν είσαι ΕΣΥ! Άλλαξε τον τρόπο που ντύνεσαι και δες τη ζωή σου να παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή. Γιατί η αυτοπεποίθηση και η δύναμη που αποκτάς με κάθε αλλαγή που είναι για το καλύτερο, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον κάθε ένα μας!