ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΥΠΡΙΟΥΣ: ΟΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ «ΑΓΓΕΛΟΙ» ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. VICTORY OF ANGELS

Είναι υπέροχο να ξέρεις πως έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και να ακολουθείς τα όνειρα σου. Και το σύμπαν συνομωτει μα και οι πράξεις σου για να πετύχεις τους στόχους που έβαλες για τα καλά στο μυαλό!  

?Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ για το Victory of Angels

 

Να έχεις σύμμαχο τον άνθρωπο που μεγαλώνατε μαζί, που συχνά καυγαδίζατε μα που έχετε τόσες πολλές όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Και βεβαίως και άλλες ιστορίες ζωής που σας περιμένουν να τις ζήσετε. Γιατί ο αδελφικός δεσμός είναι πάντα ασύγκριτος και τόσο δυνατός.

Προτάσεις από Victory of Angels 

 

Πρόκειται για «χημεία» που περιλαμβάνει «συστατικά» με λίγο απ όλα. Αγάπη, σεβασμό, ενθουσιασμό και βεβαίως, μπόλικη τρέλα και αυθορμητισμό!

Οι δύο αδερφές Κούλλα και Μαρία είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους ως χαρακτήρες. Όπως φυσικά συμβαίνει σε κάθε οικογένεια. Κι αυτό λειτουργεί βεβαίως υπέρ τους, αφού η απόφαση τους να αρχίσουν τη δική τους σειρά ρούχων, το Victory Of Angels, απαιτούσε δύο δυναμικά και εντελώς διαφορετικά μυαλά για να μπορούν να ανταποκρίνονται στα θέλω και τις ανάγκες κάθε ξεχωριστής γυναίκας ανάμεσα μας. Και αξίζει βεβαίως να αναφέρω πώς είναι και μητέρες! Άρα σε καταλαβαίνουν ακόμη περισσότερο εάν έχεις και παιδάκια.

?Το θέμα είναι πως, το αποτέλεσμα μετρά και έτσι, οι αγγελικές συλλογές της Μαρίας και την Κούλλας, γίνονται κάθε σεζόν ανάρπαστες από το κοινό τους που με λίγα και απλά λόγια, τις λατρεύει!

 

Πρόκειται για δύο γυναίκες οι οποίες ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν σήμερα να συζητιουνται και να ξεχωρίζουν. Όμως δεν είναι μόνο ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση τους στη δημιουργία αλλά και ο χαρακτήρας τους.

Η απλότητα, η αγάπη τους για τη ζωή, η καθημερινοτητα τους, είναι παράγοντες που τις κάνουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν προς το καλύτερο τη διαθέση σου. Άλλωστε ένα κλικ στον instagram λογαριασμο του Victory of Angels (αφού τώρα δεν γίνεται λόγω καραντίνας να περάσεις τη βόλτα σου από το cozy κατάστημα τους) θα σε ανεβάσει αμέσως. Και ποια γυναίκα αλήθεια δεν θέλει να ξεφύγει λίγο με αγορές που θα φορά για πάντα! Και η συλλογή τους είναι ολοκληρωμένη για να μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε τα πάντα. Από άνετα φούτερ με απίστευτες πινελιές και λεπτομέρειες, φορέματα, ξεχωριστά σετ καθώς και φορέματα για αξέχαστες στιγμές!