ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Στη γυναίκα που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, σε αυτή που παρά τις αντιξοότητες θα είναι πάντα εκεί όταν την χρειαστείς, που θα βρει τρόπο να χαράξει νέα πορεία, φτάνει πραγματικά να το θέλει. Πολλές φορές σ΄έχουν τσακίσει, σ΄έχουν λυγίσει, σ΄έχουν κρατήσει εκτός για να μην κλέψεις την παράσταση. Γιατί αυτό που εκπέμπεις στους γύρω σου, εμπνέει τόσο πολύ κόσμο, δίνει χαρά και χαμόγελα. Και ξέρεις πως κάποιους τους ενοχλεί. Δικό τους πρόβλημα είναι όμως… 

Στην αρχή, δεν μπορούσες να καταλάβεις το γιατί… Προσπαθούσες να αντιληφθείς σε τι έφταιξες, τι πήγε λάθος. Λάθος όμως λειτουργούν απλώς κάποια μυαλά τα οποία δυστυχώς νικάει η ζήλια. Γιατί αφελείς δεν ήταν ποτέ….

Σε σένα λοιπόν που τα βγάζεις συχνά πέρα μόνη, που χαμογελάς πάντα κι ας μην αισθάνεσαι καλά κάποιες φορές, που περνάς τα δικά σου προβλήματα με στόμφο, υπομονή και βεβαίως δυναμισμό, σου βγάζω το καπέλο. Σε έναν κόσμο απόλυτα ψεύτικο, καταφέρνεις να παραμένεις αυθεντική. Και δεν τσιγκουνεύεσαι τα όμορφα σχόλια. Αυτό που θα δεις και θα σ αρέσει, θα το πεις. Αυτό που σε εντυπωσιάζει δεν θα το κρατήσεις ποτέ για σένα, θα το μοιραστείς.

Έχεις πάντα τα κότσια να ζεις τη ζωή όπως αισθάνεσαι ότι σου αξίζει, όπως την φαντάζεσαι. Και μπράβο σου για αυτό. Ξέρεις, λίγοι το τολμούν.

Έχεις το «θράσος» να βγάζεις άτομα από τη ζωή σου που προσπαθούν να σε υποσκάψουν, να σε πληγώσουν, να σε κάνουν να αισθανθείς λίγη. Και βρίσκεις τη δύναμη να κόβεις τον ομφάλιο λώρο, να απομακρύνεσαι και να τους εύχεσαι μόνο αγάπη… Μακριά και αγαπημένα…

Έχεις την μπέσα να αλλάζεις ότι δεν σ΄αρέσει. Να εκτιμάς τις στιγμές και να κάνεις τον κόσμο γύρω σου λίγο καλύτερο. Να αφήνεις τα πράγματα καλύτερα από ότι τα βρήκες.

Προσπαθείς καθημερινά, εργάζεσαι σκληρά και σκορπίζεις χωρίς τσιγκουνιά αγάπη… Και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μυστικά για μια όμορφη ζωή.

Τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, είσαι καλά με σένα και εμπνέεις τον κόσμο γύρω σου! Ότι δεν σου κάνει δεν επιμένεις να το κρατάς και απλά παλεύεις για αυτά που είναι διατεθειμένα να αντέξουν μια γύρα ζωής στους δικούς σου έντονους, αυθεντικούς, αληθινούς ρυθμούς!