ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ!

Κάθε γυναίκα κρύβει πολλά μέσα της.

Κι όταν το αποφασίσει, εκπέμπει αισιοδοξία, χαρά, συναίσθημα, δυναμισμό στους γύρω της. Είναι πολλοί οι ρόλοι που αναλαμβάνει, όμως ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. Στο κάτω κάτω μην το ξεχνάς, έχει καταφέρει να γεννήσει και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα τα παιδιά που θα δώσουν το δικό τους στίγμα σε αυτό τον κόσμο και βεβαίως, ένα από τα μεγαλύτερα νοήματα στη ζωή της.

Γυναίκα γεννιέσαι και καταφέρνεις να μεταμορφώνεσαι σε ότι κι αν επιθυμείς. Καμιά φορά, αισθάνεσαι να χάνεις τον εαυτό σου, που ειναι ανθρώπινο και φυσιολογικό, όμως πάντα, συνέρχεσαι και επανέρχεσαι πιο δυναμική από ποτέ.

Χρωστάς στον εαυτό σου μικρές παύσεις και διαλείμματα. Σου οφείλεις να σε φροντίζεις, να σε προσέχεις και να σε αγαπάς. Γιατί είσαι η κινητήριος δύναμη των ανθρώπων γύρω σου, των παιδιών, της οικογένειας σου.

Τίποτα δεν σου χαρίστηκε κι όσα πέτυχες, τα πέτυχες με την επιμονή, το πείσμα, τη θέληση σου. Μη χάσεις ποτέ τη μαγεία του να είσαι γυναίκα γιατί αυτό δεν μπορεί κανείς να στο πάρει και ακριβώς για αυτό το λόγο ξεχωρίζεις από το πλήθος!

Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα. Και οι μοναδικοί φραγμοί, είναι αυτοί που επιτρέπεις εσύ στον εαυτό σου.

Μην ξεχνάς να επιβραβεύεις καθημερινά τον εαυτό σου για όσα πετυχαίνεις, για όσα άντεξες, για όλα αυτά που συνέβαλαν και σε έκαναν τη γυναίκα που βλέπεις σήμερα στον καθρέφτη σου. Αυτήν την οποία θαυμάζουν τα παιδιά, οι φίλοι, ο περίγυρος της. ΕΣΥ!

Οι υποχρεώσεις πάντα θα υπάρχουν, το άγχος επίσης, το τρέξιμο της καθημερινότητας το ίδιο. Μην σε ξεχνάς, γιατί ακόμη κι αν δεν το ξέρεις, εμπνέεις τους ανθρώπους γύρω σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και μην παραμελείς ποτέ τα θέλω σου. Αρκεί μόνο να εμπιστευτείς και πάλι εσένα.

GREAT MOMS! YOU ARE MY HEROES

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

Ευχαριστίες

Φωτογράφος: Αντρέας Αντρέου

Μακιγιάζ: Αναστασία Βανέλλη

Μαλλιά: Τόνια Μελετίου

Δερμάτινη δημιουργία από MELIA LEATHER (μπορείς να το κάνεις δικό σου από Dolce Online Shop)

Μποτάκια: Crescendo shoes