ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας  Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνει στις 5 Μαρτίου 2020 στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘White Kantara’ στην Κοφίνου συνέδριο με τίτλο «Είμαι Γυναίκα, Έχω δύναμη».

Το συνέδριο σκοπεύει να ενθαρρύνει, να αναδείξει και να βοηθήσει τις γυναίκες να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει. Είναι η εναρκτήρια εκδήλωση μιας σειράς εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2020 σε συνεργασία και με άλλους φορείς.

 

Η  εκδήλωση χωρίζεται σε 3 μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει παρουσίαση με θέμα: Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στην αγορά εργασίας ‘’ Δεξιότητες και νέες προοπτικές για τη γυναικεία απασχολησιμότητα καθώς και χαιρετισμοί από τις διοργανώτριες και υποστηρικτές της εκδήλωσης.

 

 Στο δεύτερο μέρος με τίτλο: «Ξεχωριστές ιστορίες» περιλαμβάνονται ομιλίες από 5 πετυχημένες γυναίκες πρότυπα όπου θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες και τα βιώματα τους. Οι γυναίκες πρότυπα είναι:

  • Χριστίνα Σμιθ Υποπρόξενος της βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας στη Λευκωσία.
  • Αννίττα Δημητρίου βουλεύτρια και Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού
  • Παγώνα Λίγγου Διευθύντρια τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων & Επικοινωνίας στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού
  • Ευανθία Σάββα βουλεύτρια του Ακέλ Αριστερά Νέες Δυνάμεις
  • Ξένια Ξενοφώντος διευθύντρια Εταιρικών σχέσεων και υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον όμιλο εταιρειών Digital Tree

Στο τρίτο μέρος με τίτλο: «Είμαι γυναίκα και μπορώ», γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου θα μοιραστούν μαζί με το κοινό τις εμπειρίες τους και το πάθος τους γι αυτό που κάνουν.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η γνωστή δημοσιογράφος Άντρη Δανιήλ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

 (Δωρεάν συμμετοχή μόνο με δήλωση συμμετοχής και αποστολή στοιχείων επικοινωνίας  στο syllogosgynaikonl@gmail.com , ή τηλεφώνημα ή sms στο 99151358)