ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΛΕΝ ΟΡΡΟΣ

Μας καλομαθαίνουν με εξαιρετικά αποτελέσματα φρεσκάδας και ανανεώσης με το πεντικιούρ στο MO ECO BEAUTY στη Λεμεσό.

Για τους ανθρώπους που δουλεύουν αρκετή ώρα όρθιοι, που κουράζονται, που αισθάνονται φουσκωμένα τα πόδια τους, το πεντικιούρ, το μασάζ και η περιποίηση των νυχιών μπορούν να διατηρήσουν τα άκρα μας υγιή. Το χρώμα στα νύχια μας είναι η έξτρα και όμορφη πινελιά.

 

Εάν αναλογιστείς όλα αυτά που αντέχουν τα πόδια μας σε μια κανονική μέρα, θα επιβεβαιώσεις πως με το πεντικιούρ, είτε πρόκειται για γυναίκα είτε για άντρα, θα επαναφέρεις το όμορφο και υγιή αποτέλεσμα στα άκρα σου, καλομαθαίνοντας την ίδια στιγμή τον εαυτό σου.

Αφού καταλήξεις στο πόσο σημαντικό είναι να σε προσέχεις και να φροντίζεις τα πόδια σου, θα δεις ότι έχεις δύο επιλογές. Να κάνεις μόνος σου πεντικιούρ ή να επισκεφτείς τους ειδικούς σε ένα κέντρο ομορφιάς. Και τα δύο έχουν τα πλεονεκτήματα τους.

 

Η καλύτερη λύση είναι βεβαίως να αφεθείς στα χέρια των επαγγελματιών, να καθήσεις αναπαυτικά, να χαλαρώσεις, να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα και έπειτα να θαυμάσεις το αποτέλεσμα και να αισθανθείς σαν πρωταγωνιστής σε μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής σου! Εάν το συζητήσεις με τους φίλους σου, σίγουρα θα ξέρουν να σου πουν που να πας. Εσύ να έχεις στο μυαλό σου ότι ο χώρος που θα εμπιστευτείς πρέπει να είναι καθαρός,  να διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα και έναν επαγγελματία που θα δώσει μέγιστη σημασία στα πόδια σου. Η Μαρλέν Όρος έχει αποδείξει πως η ποιότητα των οικολογικών προϊόντων MO είναι η καλύτερη επιλογή.

Είναι εθισμός. Οι πελάτες που επισκέπτονται και εμπιστεύονται το Mo Eco Beauty, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το ραντεβού τους για πεντικιούρ. Πρώτα απ΄όλα για να έχουν περιποιημένα και υγιή πόδια και έπειτα, γιατί αφιερώνουν χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό τους.

 

Αφού αφεθείτε και απολαύσετε το πεντικιούρ, μην ξεχάσετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετε το μέγιστο αποτέλεσμα με τη lotion η οποία θα προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα στα πόδια σας. Η συμβουλή της επαγγελματία και αγαπημένης μας Μαρλέν είναι να την έχουμε πάντοτε δίπλα στο κρεβάτι μας. Έτσι, δεν θα ξεχνάμε ποτέ να κάνουμε με αυτή ένα απαλό μασάζ στα πόδια μας πριν πάμε για ύπνο.

 

Για ξηρές επιδερμίδες γύρω από το toenail, το δάχτυλο του ποδιού, η επαγγελματίας Μαρλέν, συνιστά το Mo Eco Nails Pineapple Cuticle Oil. Πρόκειται για ένα προϊόν με αντιβακτηριδιακό λάδι το οποίο είναι ειδικό για τη θεραπεία και την πρόληψη.

 

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να γνωρίζεις και ένα σημαντικό μυστικό για ανακούφιση των ποδιών. Η Μαρλέν Όρρος του έχει δώσει την ονομασία Roll your feet around! Πάρτε μια μπάλα του τέννις την οποία θα έχετε στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Βγάλτε για λίγο τα παπούτσια σας και περάστε τις πατούσες από πάνω τους. Θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση και φρεσκάδα.

 

Και κάτι τελευταίο όμως εξίσου σημαντικό! Σταχτοπούτες και υπέροχοι πρίγκιπες, μην επιλέγετε ποτέ παπούτσια που πιέζουν τα πόδια σας. Είτε πρόκειται για γόβες, αθλητικά, καθημερινά.

 

Η Μαρλέν Όρρος, η πετυχημένη και γνωστή για τον επαγγελματισμό και την αγάπη της για τα πάντα που αφορούν τα άκρα μας, σας προσκαλεί για να αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών του Mo Eco Beauty σε μια περιποιήση πεντικιούρ την οποία θα θέλετε να επαναλάβετε με την πρώτη ευκαιρία