ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ CRESCENDO! ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ

Μην διανοηθείς να κάνεις έκπτωση στην ποιότητα παπουτσιών, αλλά αν θες να χαρίσεις ένα έως και πολλά δώρα στον εαυτό σου και στους φίλους σου, τότε σου έχω νέα-έκπληξη!

Κάνε μία στάση στα καταστήματα Crescendo που έχουν εκπληκτικές εκπτώσεις και ξεσήκωσαν μέχρι και μένα που αποφάσισα να συμμαζέψω τα έξοδά μου αυτό το μήνα (λέμε τώρα).

 

Σιγά που θα χάσω τέτοιες προσφορές, δεν πήρα κι όρκο ότι θα εγκαταλείψω το shoes shopping, απλώς θα αφήσω για λίγο καιρό την γκαρνταρόμπα με τα είδη ένδυσής μου να ανασάνει. Γράφω αυτό το κείμενο για σένα που δεν το έχεις πάρει είδηση ότι ξεκίνησε η περίοδος εκπτώσεων, ενώ με το άλλο μου χέρι δοκιμάζω μπότες, μποτάκια, γόβες και ό,τι υπέροχο παπούτσι υπάρχει στα Crescendo!

Θέλω σώνει και καλά να εντυπωσιάσω όλους στη νέα μου δουλειά και δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από την ποιότητα που μου προσφέρει αυτή η εταιρεία που έχει γίνει η δεύτερή μου οικογένεια. Συγγνώμη για λίγο, αλλά από τον πολύ συνωστισμό που έχει δημιουργηθεί στο κατάστημα, μία κοπελιά στέκεται επίτηδες μπροστά στον καθρέφτη για να μην με αφήσει να δω τα τέλεια παπούτσια που δοκιμάζω εδώ και μισή ώρα.

Φυσικά δεν θέλω την έγκριση του καθρέφτη για να αποφασίσω, αφού εμπιστεύομαι τα μάτια μου και την κρίση μου που μου λένε πως ό,τι έχω φορέσει μέχρι στιγμής είναι άκρως fabulous και άνετο! Κι αν ήσουν εδώ δίπλα μου και έβλεπες και τις τιμές, θα αντιλαμβανόσουν γιατί αγόρασα τόσα ζευγάρια και μάλιστα μου έμειναν και τόσα χρήματα… Τώρα που το σκέφτομαι, όσα χρήματα μού έμειναν θα τα ξοδέψω στη δέκατη επίσκεψή μου στα καταστήματα Crescendo, αφού έβαλα στο μάτι και τα μποτάκια που βρίσκονται στο δεύτερο ράφι (μόλις μπεις στα δεξιά).

 

Εντάξει, θα αφήσω κι εσένα να κάνεις τις αγορές σου, γι’ αυτό άσε το scrolling up & down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πήγαινε τώρα στα Crescendo για να δεις τις συμφέρουσες τιμές, αλλά και για να αγοράσεις δώρα για τις φίλες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα (κάτι που δεν έπραξα, αφού τα θέλω όλα δικά μου).