ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ποια είναι τα ζώδια που θα υποφέρουν ερωτικά από τις 8 έως και τις 14 Οκτωβρίου;

Ταύρος

Με τον Άρη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η εβδομάδα αυτή θα έχει ως μεγάλη πρωταγωνίστρια τη ζήλεια. Γι’ αυτό, περιορίστε την κτητικότητά σας και αντισταθείτε στην έντονη επιθυμία που έχετε να καταπιέσετε τον αγαπημένό σας. Επίσης ξεχάστε για λίγο τα παιχνίδια εξουσίας και χαμηλώστε τους τόνους,  πίσω γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σας στο γκρεμό!

 

Καρκίνος

Με τον Άρη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, οι άλλοι περιμένουν από εσάς τα πάντα. Και εσείς, ναι μεν είστε ένα γρήγορο άλογο κούρσας, αλλά δε χρειάζεται να νιώθετε συνεχώς τόσες πολλές ενοχές και να προσπαθείτε να αποδεικνύετε συνεχώς την αφοσίωση στο σύντροφό σας. Αποφύγετε να δείχνετε συνεχώς το ενοχικό σας πρόσωπο, γιατί ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να το εκμεταλλευτεί.

 

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, ο εγωισμός σας μπορεί να σας φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Ναι, εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι οι άλλοι σας στερούν την ελευθερία σας, αλλά δε χρειάζεται να δώσετε βιαστικά ένα τέλος… ακόμα κι αν νιώθετε έντονη ενόχληση. Αντίθετα, πάρτε μια ανάσα από αυτή τη σχέση, τώρα την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Μόλις χορτάσετε την ελευθερία σας, είναι σίγουρο ότι θα γυρίσετε πίσω.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/