ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια; 

Κριός

Ο Κριός εκτός από τις αντιρρήσεις  απεχθάνεται ένα πράγμα στο κρεβάτι: Να δείχνετε αφηρημένες αλλά και να του διακόπτετε τον ερωτικό ειρμό για να κάνετε κάτι άλλο. Επίσης απεχθάνεται τις οδηγίες γιατί μόνον Εκείνος ξέρει τι σας αρέσει να κάνετε, πού σας αρέσει να το κάνετε και πότε είναι η κατάλληλη ώρα να το κάνετε. Επίσης μόνον Εκείνος ξέρει που είναι το σημείο G σας. Αν τολμήσετε να τον καθοδηγήσετε χαθήκατε. Συμπέρασμα: Αν έχετε κάποιες μαζοχιστικές τάσεις, μια  κάπως χαμηλή αυτοεκτίμηση ή βασανίζεστε από φροϋδικά  σύνδρομα, είστε η ιδανική παρτενέρ. Αν όχι, διαλέξτε κάτι πιο light, όπως ένας Ιχθύς που γενικά είναι και του χεριού σας.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος επειδή είναι παρεξηγιάρης δεν τα πάει πολύ καλά με τα άκομψα αστεία, ειδικά όταν αυτά αφορούν το σεξ. Οπότε,  μην αστειευτείτε με θέματα που αφορούν το μέγεθός Του, την τεχνική του, τις επιδόσεις του, το σώμα του, ή εκείνη την κρεατοελιά που παρατηρήσατε ότι  έχει στην πλάτη.  Α, και προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε ερωτική επαφή την Πανσέληνο. Ο Καρκίνος, έχοντας ως κυβερνήτη του τη Σελήνη, είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και με αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις, που προκύπτουν από τις φάσεις του φεγγαριού. Εκτός αν θέλετε να δείτε το καβούρι να μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο.

 

Παρθένος

Αν σε γενικές γραμμές είστε ανεκτικοί τύποι, τότε είστε σε καλό δρόμο, γιατί μόνον οι πολύ ανθεκτικοί άνθρωποι μπορούν να ανεχτούν την κριτική τους στο κρεβάτι. Επίσης μην τολμήσετε ποτέ να φορέσετε ξεχειλωμένα, φθαρμένα, ή ξεβαμμένα εσώρουχα. Επίσης μην πάτε ποτέ στο κρεβάτι με χαλασμένο μανικιού και ρόλει.

Και επειδή είναι μεν επικριτικός Αλλά δεν αντέχει και πολύ την κριτική των άλλων μην τον αμφισβητήσετε. Επίσης μην υποτιμήσετε τις ερωτικές του ικανότητες, γιατί θα φουντώσετε τις ανασφάλειές του και θα τον μεταμορφώσετε σε «παγοκολώνα». Υπάρχουν κι άλλα, αλλά μη σας στεναχωρήσουμε περισσότερο.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/