ΤΑ ANCIENT KALLOS ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ AMMOS RESORT

Εάν συζητάς ακόμη για τις Ancient Kallos προτάσεις με τις οποίες έζησες αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, σκέψου τι έχει να γίνει με τη φετινή συλλογή του brand για την Ανοιξη/Καλοκαίρι 18.

 

2ancient18

3ancient18

Χρώματα, καινούρια μοτίβα αλλά και νέα προσθήκη τα μαγιό τα οποία έχει σχεδιάσει το brand για να γίνει το φετινό μας καλοκαίρι ακόμη πιο ξεχωριστό!

4ancient18

5ancient18

Οι Ancient Kallos προτάσεις ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και για αυτό γνωστές, καταξιωμένες bloggers δείχνουν να τις προτιμούν για τις διακοπές τους στην Ελλάδα καθώς και εξωτικούς προορισμούς, ανεβάζοντας φωτογραφικό υλικό στο instagram όπου τα ρούχα ταιριάζουν πάντα μοναδικά με το υπόλοιπο σκηνικό!

6ancient18

Οι ANCIENT KALLOS προτάσεις στην Κύπρο έχουν ένα ξεχωριστό χώρο όπου μπορείς να τα τις αποκτήσεις και να τις κάνεις ολότελα δικές σου! Η καινούρια συλλογή φιλοξενείται και φέτος στο AMMOS RESORT που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

7ancient18

9ancient18

Καφτάνια, φορέματα αλλά και μαγιό, όλα τόσο ξεχωριστά και ιδανικά για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες που ακολουθούν γεμάτες όνειρα, πάθος, γέλιο, ανεμελιά και αξέχαστες στιγμές!

Στο AMMOS RESORT σε περιμένουν από σήμερα κιόλας όλες οι νέες προτάσεις του ελληνικού brand!

10ancient18