ΤΑ SEASONS HATS ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ELEGANT ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με κυπριακή υπογραφή τα υπέροχα σχέδια στον περίγυρό τους, το στυλ και το χαρακτήρα τους, τα Seasons Hats είναι η πιο elegant πρόταση για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ακόμη και εάν δεν έχεις πάει διακοπές, αξίζει να «κλέβεις» μερικές στιγμές και να τις απολαμβάνεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Γιατί σίγουρα αυτά που μένουν πάντα είναι οι αυθόρμητες, χαρούμενες μέρες που πέρασες δίπλα από τους ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς με τη ψυχή σου. Και βεβαίως, οι λεπτομέρειες που χαρίζουν τις έξτρα πινελιές που αξίζουν σε κάθε γυναίκα ανάμεσα μας.

Εάν δεν έτυχες να δεις τις καινούριες προτάσεις των Seasons Hats, σου λέμε πως αξίζει τον κόπο να τους ρίξεις άμεσα μια ματιά. Καπέλα σε άσπρο, μπεζ, μαύρο χρώμα θυμίζουν αποδράσεις σε ιταλική ριβιέρα. Και βεβαίως, ένα από αυτά που μας κέρδισε την καρδιά ο συνδυασμός του μαύρου με το μπεζ (το οποίο θέλουμε να αποκτήσουμε άμεσα).

Τα Seasons Hats μπορείς να τα βρεις στο online κατάστημα τους, επίσης στο Dolce Online Shop, και στο κατάστημα Αιώρα. Εάν θες να το πάρεις ένα βήμα παραπέρα, ζήτησε να γράψουν με τα καλλιγραφικά τους γράμματα το όνομα σου επάνω ή κάτι που θες!