ΤΕΛΕΙΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ!

Μήνες πριν οργανώνεις το γάμο σου για να είναι όλα όπως ακριβώς τα έχεις ονειρευτεί!

Παντρεύεσαι και δεν θες να λείπει τίποτα από αυτή την τόσο όμορφη μέρα. Θα είναι μια αξέχαστη γιορτή που μαζί με τον αγαπημένο σου θα ξεκινήσετε την καινούρια σας ζωή! Κι όσο και να αγχώνεσαι, όσο τρέξιμο και να κάνεις, το ξέρεις πώς αξίζει τα πάντα για αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα που θα θυμάσαι για πάντα!

 

Το νυφικό είναι σχεδόν έτοιμο, έχεις παραγγείλει τα κεραστικά, τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που δίνουν αυτό το έξτρα στην τόσο σημαντική μέρα; 

Σου έχουμε μια τέλεια λύση που θα σε γλυτώσει από άγχος, τρέξιμο και υπερβολικά έξοδα! Η υπηρεσία Shop and Ship της Aramex, σου παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις 24 προσωπικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Τι σημαίνει αυτό;

 

Ότι μπορείς να ψωνίζεις από παντού και να φαίνεσαι ως ντόπιος αγοραστής για να παραλαμβάνεις τα πάντα, ακόμη και τα προϊόντα που μέχρι σήμερα δεν έστελναν Κύπρο από το εξωτερικό, στην πόρτα του σπιτιού σου! Με μια μόλις εγγραφή, έχεις 24 προσωπικές διευθύνσεις για απεριόριστες online αγορές! Αυτό είναι η τέλεια ευκαιρία για να παραγγέλνεις από αγαπημένα σου brands ότι θες, χρειάζεσαι και επιθυμείς! 

Ισχύουν οροι και προϋποθέσεις και για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο απευθείας στα γραφεία της Aramex για να λύσει κάθε απορία σου! 

Για εγγραφή στην τέλεια αυτή υπηρεσία, κάνε κλικ ΕΔΩ