ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΟΥ

Μάθε πώς δεν θα χάσεις ξανά το αγαπημένο σου κραγιόν. We are working for you!

Γράφει η Εύη Παπανικολάου

 

Είσαι πολυάσχολη. Είσαι καλοντυμένη. Θες να είσαι συνέχεια περιποιημένη. Απαιτείς όλα να είναι τακτοποιημένα στην εντέλεια. Αφού είσαι τελειομανής. Το ξέρουμε και το λατρεύουμε. Δεν είναι κουσούρι. Είναι χαρακτηριστικό της νέας γυναίκας που αναζητεί έμπνευση ακόμα την ώρα που θα ντυθεί και θα βαφτεί. Να ξέρεις ότι εμείς… σε αποθεώνουμε!

 

 

Ρούχα. Παπούτσια. Accessories. Όλα στρατηγικά τακτοποιημένα. Φωνάζουν τελειότητα. Τι γίνεται όμως με τα καλλυντικά σου; Ψάχνεις τρόπους να οργανώσεις αυτό το πελώριο πολύχρωμο συρτάρι με όλων των ειδών τα brands. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δεν έχεις ιδέα από πού να αρχίσεις. Σου έχουμε μικρά και τέλεια μυστικά. Είσαι έτοιμη για την πρόκληση;

 

Πες αντίο στα ανακατεμένα κραγιόν, μάσκαρες, make up, ρουζ, μολύβια ματιών/χειλιών, σκιές ματιών, πινέλα και say welcome στη Mrs-I-Know-How-To-Rock-Your-MakeUp-World! Ξέχνα τα boring κουτάκια που κλείνουν τις make up αγορές σου. Δώσε σε κάθε είδος και brand το δικό του open view χώρο. Μην τα κρύβεις. Άσε τα να φλερτάρουν μεταξύ τους και να σου κλείνουν το μάτι!

 

Άδειασαν τα γυάλινα βαζάκια της μαρμελάδας; Έχουν ωραίο σχήμα; Έχουν βάθος; Μην τα πετάξεις. Αφαίρεσε την ετικέτα τους και κόλλησέ τα σε σχήμα πυραμίδας. Στο ένα βάλε τα σέξι κραγιόν σου, στο άλλο τις μάσκαρές σου κ.ο.κ. Πάρε τα vintage φλυτζάνια της μαμάς (εντάξει, όχι και όλα), τα κάτι-έχουν-και-με-τρελαίνουν φλυτζάνια τσαγιού και ρίξε μέσα τα μολύβια χειλιών και ματιών. Ψάξε και βρες μοναδικά ορθογώνια διαχωριστικά για τα make up, τις σκιές και τα ρουζ σου. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και βρες περίεργα χρωματιστά βαζάκια για το δεξί σου χέρι… τα πινέλα σου.

 

Κάθεσαι; Σου έχω μία ιδέα που νομίζω ότι δεν έχεις δει ξανά (εντάξει, δεν θα ακολουθήσει και βροχή βεγγαλικών…). Πάρε μία μικρή χαριτωμένη γλαστρούλα με τη βάση της (καινούργια φυσικά). Τι θα βάλεις; Όλα τα καλλυντικά με τα οποία έχεις πάθει εμμονή το τελευταίο διάστημα. Το αγαπημένο σου κραγιόν, το all day make up σου, τη μάσκαρα που δεν μπορείς να χάσεις και φυσικά το very-you ρουζ σου. Μεταξύ μας… αφού κάθε πρωί ψάχνεις όλο τα ίδια και τα ίδια. Αυτή είναι η λύση για να μην χάνεις πολύτιμη ώρα στο ψάξιμο.

 

Τώρα ο χώρος σου σε εμπνέει για ακόμα πιο προσεγμένο μακιγιάζ… Γι’ αυτό αύριο έλα στο γραφείο μακιγιαρισμένη διαφορετικά…  Come on girl, make a make up statement!