ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ FILLER ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ KEDMA

Η Kedma καινοτομεί ακόμα μία φορά με ένα καινούργιο προϊόν που θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Αυτό το κάτι που λείπει από το προσωπικό σου νεσεσέρ και την καθημερινή σειρά προϊόντων περιποίησης σου, ονομάζεται PERSONAL WRINKLE FILLER και ήρθε για να σε κάνει να συμφιλιωθείς, επιτέλους, με το μεγαλύτερο σου “εχθρό”… το χρόνο.

Προσφέρει άμεση κάλυψη των ορατών σημαδιών του χρόνου και την ίδια στιγμή βελτιώνει την ανεπιθύμητη εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Θα τονίσει την αυτοπεποίθηση σου και θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου. Πώς; Αν δεν τη δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ.

H κρέμα συνδυάζει συστατικά όπως ορυκτά Νεκράς Θάλασσας, έλαιο νυχτολούλουδου, γάμμα λινολενικό οξύ, ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και είναι εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ και Υαλουρονικό Οξύ.

 

Αρχικά πλύνε το πρόσωπο σου πολύ καλά και άπλωσε ομοιόμορφα την καθημερινή ενυδατική σου κρέμα. Περίμενε λιγάκι να απορροφήσει το δέρμα σου την ενυδατική. Στη συνέχεια βάλε στα δάκτυλα σου την απαιτούμενη ποσότητα της PERSONAL WRINKLE FILLER για να καλύψεις τις περιοχές που εμφάνισαν γραμμές/ρυτίδες. Φρόντισε να περάσουν μερικά λεπτάκια και μετά να απλώσεις το make up σου σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σου.

Εύκολη εφαρμογή και αποτέλεσμα που υπόσχεται στην επιδερμίδα σου νεανική όψη. Η Kedma σε αγαπά και σου το αποδεικνύει με την PERSONAL WRINKLE FILLER.