ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ Η NEE MAKE UP MILANO

Ένα διαφορετικό σεμινάριο γεμάτο από σημαντικά tips και μυστικά καταξιωμένων και γνωστών Κυπρίων make up artists, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και ανερχόμενοι make up artists την περασμένη Κυριακή!

Τη μεγάλη διαφορά στα κυπριακά δεδομένα κατάφερε να κάνει η Nee Make Up Milano την περασμένη Κυριακή!

Οι υπεύθυνοι των Nee, πραγματοποίησαν ένα must σεμινάριο για κάθε επαγγελματία και ανερχόμενο make up artist. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως bridal make up, editorial Make up και stage Make up.

Καταξιωμένοι μακιγιέζ, ονόματα που συζητιούνται καθημερινά όπως Βαλεντίνο Νικολάου, Κατερίνα Πασχάλη, Άννα Σωκράτους, Τερέζα Μάντη και Άντρη Πέτρου, παρουσίασαν ο κάθε ένας τα δικά του μυστικά και μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκομένους λύνοντας κάθε απορία.

Το σεμινάριο στέφθηκε με τεράστια επιτυχία ενώ συνεργάτες όπως ο hair stylist Παναγιώτης Ασσιώτης και ο σχεδιαστής Gregory Morfi έδωσαν το δικό τους στίγμα με τον επαγγελματισμό και τις δημιουργίες τους.

Αναμένουμε σύντομα το επόμενο σεμινάριο ομορφιάς! Επικοινώνησε απευθείας με τους υπευθυνους των Nee Make Up Milano, κάνοντας κλικ ΕΔΩ 

 

Για τις ανάγκες του σεμιναριου, η Rene Bridal έδωσε στη Nee Make Up Milano ένα υπέροχο νυφικό, ο Gregory Morfi δημιουργίες του ενώ ο Παναγιώτης Ασσιώτης, ανέλαβε τα μαλλιά των μοντέλων!