ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

Εάν είσαι γυναίκα, σίγουρα χαμογελάς…

Εάν είσαι άντρας, τότε σε ενδιαφέρει και αξίζει να διαβάσεις τις πιο κάτω πληροφορίες για το τι παρατηρεί μια γυναίκα επάνω σου!

Μπορεί να μην είσαι κι ο πιο κούκλος άντρας που κυκλοφορεί. Μπορεί να μην έχεις τα τέλεια μαλλιά. Ξέρεις κάτι; Καθολου δεν μας ενοχλεί αυτό επάνω σου από τη στιγμή που ξέρεις πώς να παίξεις με το μυαλό μας και επίσης, όταν γνωρίζεις πώς να ντυθείς!

Η γυναίκα θα παρατηρήσει σίγουρα τα δάχτυλα αλλά και το στυλ σου! Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως ισχύει και για αυτό πολλές φορές θα δεις πανέμορφες παρουσίες με άντρες που δεν είναι και τόσο ωραίοι.

Κάτι άλλο όμως που κερδίζει εξίσου έδαφος και σε ανεβάζει στα μάτια της είναι τα παπούτσια σου… Γιατί εσύ μπορεί να μην το αντιληφθείς μα η γυναίκα που έχεις απέναντι σου θα τα παρατηρήσει.

Γι αυτό την επόμενη φορά, φρόντισε να φοράς οπωσδήποτε μια από τις ολοκαίνουριες προτάσεις των άνετων και αδιάβροχων Swims που βρίσκεις αποκλειστικά για Κύπρο στο My Mall στη Λεμεσό! Και θα μας θυμηθείς όταν θα κρατάς την αγαπημένη σου περήφανα στην αγκαλιά σου απολαμβάνοντας μαζί της ατελειωτες βόλτες!